Traži

Mladi balkanski dizajneri na Tjednu dizajna u Istanbulu

Mladi balkanski dizajneri na Tjednu dizajna u Istanbulu

Nakon Beča slijedi gostovanje u Turskoj

Urednik: Tina Kovačiček


Fotografija: PR

Svi koji se zateknu danas u Istanbulu imat će prilike vidjeti izložbu "Young Balkan Designers: Common Grounds", i to sve do 18. listopada

Nakon premijere na Mikser festivalu u Beogradu, izložbe na Danu D u Zagrebu, nastupima na manifestacijama Vienna Design Week i Tirana Design Week, putujuća izložba "Young Balkan Designers: Common Grounds / Mladi balkanski dizajneri: Zajedničko tlo" gostuje na Istanbulskom tjednu dizajna od 14. do 18. listopada. Izložbu i prateće aktivnosti koje uključuju promociju, edukaciju i praksu mladih dizajnera Balkana organiziraju Mikser, Hrvatsko dizajnersko društvo i Public Room iz Skoplja u okviru platforme Balkan Design Network. 

Istanbulski tjedan dizajna (Istanbul Design Week) jedan je od najznačajnijih dizajn događaja u Turskoj koji već godinama predstavlja i promovira talente iz svijeta dizajna te pomaže prezentaciji na međunarodnoj sceni. Okupljajući vodeće svjetske modne i industrijske dizajnere i kreativne industrije, Istanbulski tjedan dizajna obuhvaća i intenzivan program posvećen dizajnu, kao i brojne simpozije, radionice i konferencije.

Mladi balkanski dizajneri na Tjednu dizajna u Istanbulu (фото 1)
Young Balkan Designers / Mladi balkanski dizajneri izložba na Istanbulskom tjednu dizajna samo je prvi u nizu koraka u suradnji BDN-a i organizatora IDW-a. Izložba će od 14. do 18. listopada biti postavljena u glavnom izložbenom prostoru, u staroj tvornici šešira u Istanbulu (Eski Şapka Fabrikası – Kumbarahane Cad. No: 22 34445 Hasköy / Beyoğlu - İstanbul).

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor