Traži

Modne kuće predstavile komade namještaja na Milanskom tjednu dizajna

Modne kuće predstavile komade namještaja na Milanskom tjednu dizajna

Louis Vuitton, Versace, Hermès


Fotografija: buro247.me

Nije neobično da najveće modne kuće imaju i svoje linije dizajnerskog namještaja. Najnovije kolekcije predstavili su i na ovogodišnjem izdanju Milanskog tjedna dizajna...

U tijeku je jedan od najvažnijih festivala dizajna u svijetu - Milanski tjedan dizajn (Salone del Mobile) koji traje do 9. travnja. Prava je to meka za postavljanje trendova u domeni produkt dizajna i uređenja interijera, destinacija na kojoj se mnogi svjetski brendovi predstavljaju sa svojim novim kolekcijama. Svoj put do tamo ove godine pronašle su i slavne modne kuće, što nije nimalo neobično jer većina njih ima i taj segment pod svojim krovom. Svoje nove komade namještaja tako su predstavile luksuzne francuske kuće Louis Vuitton i Hermès te talijanska kuća Versace.

Louis Vuitton je tako na ovogodišnjem izdanju predstavio deset komada koji su nastali s vodećim dizajnerskim imenima kao što su Patricia Urquiola, Raw Edges, Campana Brothers. Versace je pak iskoristio svoju prepoznatljivu siluetu meduze koju je implementirao u elegantni stolac načinjen od kože, a dolazi u četiri nježne nijanse. Kombinacija bambusa i karbona sjajan je pak bio izbor za minimalistički tronožac s potpisom kuće Hermès.

 

Louis Vuitton kolekcija Objets Nomades


Versace Shadov stolac


Hermès Karumi tronožac

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

više