Search

Modne kuće predstavile komade namještaja na Milanskom tjednu dizajna

Modne kuće predstavile komade namještaja na Milanskom tjednu dizajna

Louis Vuitton, Versace, Hermès


Image: buro247.me

Nije neobično da najveće modne kuće imaju i svoje linije dizajnerskog namještaja. Najnovije kolekcije predstavili su i na ovogodišnjem izdanju Milanskog tjedna dizajna...

U tijeku je jedan od najvažnijih festivala dizajna u svijetu - Milanski tjedan dizajn (Salone del Mobile) koji traje do 9. travnja. Prava je to meka za postavljanje trendova u domeni produkt dizajna i uređenja interijera, destinacija na kojoj se mnogi svjetski brendovi predstavljaju sa svojim novim kolekcijama. Svoj put do tamo ove godine pronašle su i slavne modne kuće, što nije nimalo neobično jer većina njih ima i taj segment pod svojim krovom. Svoje nove komade namještaja tako su predstavile luksuzne francuske kuće Louis Vuitton i Hermès te talijanska kuća Versace.

Louis Vuitton je tako na ovogodišnjem izdanju predstavio deset komada koji su nastali s vodećim dizajnerskim imenima kao što su Patricia Urquiola, Raw Edges, Campana Brothers. Versace je pak iskoristio svoju prepoznatljivu siluetu meduze koju je implementirao u elegantni stolac načinjen od kože, a dolazi u četiri nježne nijanse. Kombinacija bambusa i karbona sjajan je pak bio izbor za minimalistički tronožac s potpisom kuće Hermès.

 

Louis Vuitton kolekcija Objets Nomades

Modne kuće predstavile komade namještaja na Milanskom tjednu dizajna (фото 1)Modne kuće predstavile komade namještaja na Milanskom tjednu dizajna (фото 2)


Versace Shadov stolac

Modne kuće predstavile komade namještaja na Milanskom tjednu dizajna (фото 3)


Hermès Karumi tronožac

Modne kuće predstavile komade namještaja na Milanskom tjednu dizajna (фото 4)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više