Search

Najinstagramičniji hotel nalazi se na Havajima i jedno je od onih mjesta koja se ne zaboravljaju

Najinstagramičniji hotel nalazi se na Havajima i jedno je od onih mjesta koja se ne zaboravljaju

Boje, boje i još malo boja

Tekst: L.L.


Image: Shoreline Waikiki

Jarke i neonske boje, dodatak bilja i detalji u tisuću boja havajskom hotelu Shoreline Waikiki osigurali su naziv najinstagramičnijeg, a kada vidite kako izgleda, bit će vam jasno zašto.

Tim iz američkog dizajnerskog studija BHDM upustio se u renovaciju hotela na Havajima pa negdje usred iste odlučio krenuti neobičnim stopama, napustiti popularni minimalizam i u jedan prostor uklopiti nebrojeno mnogo boja u jarkim nijansama. I nisu pogriješili. Ovaj hotel, naime, krade pažnju već na prvu i zasigurno je jedan od onih na koji gosti ne ostaju ravnodušnima. Hotel je, kako kažu, namijenjen ponajprije milenijalcima koji obožavaju putovati pa svoje doživljaje dijeliti na najpopularnijoj društvenoj mreži – Instagramu.

Najinstagramičniji hotel nalazi se na Havajima i jedno je od onih mjesta koja se ne zaboravljaju (фото 1)

Spoj jarkih boja i neonskih detalja bio je odličan potez jer upravo fotografije s ovog mjesta ne prestaju oduševljavati internet. Savršen spoj tekstura, materijala i tropskih uzoraka na prvu možda se čini kao previše, no svaki je komad u prostoru pozicioniran sa smislom. Svi oni, naime, napomenuli su dizajneri, trebali bi podsjećati na dramatičnu prirodu i zalaske na Havajima, koji su bili i inspiracija kod spajanja pojedinačnih komponenti.

Zagledate li se u fotografije, na svakoj od njih pažnju će vam ukrasti barem jedan detalj. Bez obzira je li to jarko ružičasti tepih, plavi zidovi, žute fotelje, neobične tropical tapete ili crveni ormarići u kupaonicama, morate priznati, iako spojeni zvuče i više nego neobično, na ovom mjestu baš sve ima smisla.

Osim genijalnog interijera, vanjski dio hotela također je vrijedan spomena. Na krovu Shoreline Waikiki hotela nalazi se ogroman bazen, a dok vi uživate u kupanju, pažnju će vam sasvim sigurno ukrasti veliki mural američkog umjetnika DJ Neffa. Nakon bazena, ne preostaje vam baš ništa drugo osim zaputiti se u hotelski restoran s lokalnom hranom ili pak bar u kojem prevladavaju neonski detalji i, pitate li nas, izgleda kao da garantira sjajnu zabavu.

Najinstagramičniji hotel nalazi se na Havajima i jedno je od onih mjesta koja se ne zaboravljaju (фото 2)

 

Najinstagramičniji hotel nalazi se na Havajima i jedno je od onih mjesta koja se ne zaboravljaju (фото 3)

 

Najinstagramičniji hotel nalazi se na Havajima i jedno je od onih mjesta koja se ne zaboravljaju (фото 4)

 

Najinstagramičniji hotel nalazi se na Havajima i jedno je od onih mjesta koja se ne zaboravljaju (фото 5)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više