Search

Najviši njujorški bar na krovu hotela Hyatt je apsolutno genijalan

Najviši njujorški bar na krovu hotela Hyatt je apsolutno genijalan

Bar 54 u hotelu Hyatt Times Square


Image: Hyatt Times Square

Smješten na 54. katu njujorškog hotela Hyatt Times Square s pogledom na uvijek uzbudljivi Manhattan, Bar 54 je mjesto s vrhunski spravljenim koktelima, finim vinima i ukusnim zalogajima, a druženje na terasi u velikoj prozirnoj kugli od mjehurića uz pogled na New York garantira zabavu za pamćenje

Vjerojatno najdosadniji dio zime u New Yorku za ljude koji vole obilaziti barove na krovovima hotela je činjenica da ne mogu uživati i družiti se na njihovim terasama s kojih se pružaju najljepši pogledi na urbanu šumu nebodera Manhattana. Zato je Bar 54 u njujorškom hotelu Hyatt Times Square za svoje goste pripremio zanimljiv koncept. Naime, na terasu svog popularnog bara smjestili su prozirnu kuglu koja djeluje kao da je izrađena od tisuću spojenih balončića, a unutar koje se možete družiti i zabavljati sa svojim društvom, doduše jedino ako vas nema više od 10. Pogled seže sve do kultnog nebodera Chrysler, Times Squarea i ostalih nebodera Manhattana.

Najviši njujorški bar na krovu hotela Hyatt je apsolutno genijalan (фото 1)

Najviši njujorški bar na krovu hotela Hyatt je apsolutno genijalan (фото 2)

Jedino što od vas traže u ovom mjehuričastom baru jest da popijete minimalno dva pića i da svoj dolazak, naravno, unaprijed rezervirate jer ovo je trendi mjesto na karti zabave u New Yorku. Ako planirate posjet New Yorku u skorije vrijeme, sad znate gdje vas čeka jedinstveno iskustvo.

Najviši njujorški bar na krovu hotela Hyatt je apsolutno genijalan (фото 3)Najviši njujorški bar na krovu hotela Hyatt je apsolutno genijalan (фото 4)

Najviši njujorški bar na krovu hotela Hyatt je apsolutno genijalan (фото 5)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više