Traži

Nakon ovih fotografija ćete odmah poželjeti napraviti \"makeover\" kupaonice

Nakon ovih fotografija ćete odmah poželjeti napraviti "makeover" kupaonice

Nova linija Sant'Agostino pločica izgleda prekrasno

Urednik: E.G.


Fotografija: PR

 

Jedan od svjetski vodećih proizvođača najkvalitetnijih, ali i mnogima najljepših keramičkih pločica, talijanska tvrtka Sant'Agostino svojom novom kolekcijom naziva "Decorline" dokazuje da i kupaonice mogu biti pravi koloristički raj za oči. Živopisna linija razigranih boja sadrži najaktualnije trendovske nijanse i uzorke koji ove sezone vladaju interijerima, ali i modnim prijestolnicama. Prema najvećem autoritetu u svijetu boja, institutu Pantone, koraljna je boja godine, a u novoj Sant'Agostino kolekciji dolazi u varijanti nijanse koja u kupaonice unosi novu dozu optimizma – idealnu u jutarnjim trenucima kada se najviše koriste.

"U više od stotinu uzoraka pločica iz nove kolekcije zastupljeni su svi trendovi. Bogatstvo grafičkih uzoraka kreće se u rasponu od detaljnih orijentalnih tekstura ili pak oslikanih egzotičnih listova pa sve do profinjene geometrije i jednostavnih crteža. Tako postaju idealna dekoracija kupaonskih prostora kojima daju kreativan, originalan i ekskluzivan pečat. Dostupne su u nijansama bijele, sedefne, plave i zelene", objasnila je Gordana Barun iz salona Vodotehnika. Prema njezinim riječima, sve pločice su rezane na manje formate i odlično se slažu s monokromatskim podlogama za nježan efekt koji će osvježiti svaki interijer. Nove i blago sjajne glazure omogućavaju lagano čišćenje i održavanje, a reflektirajući svjetlost istovremeno stvaraju efekte pomalo blijedećih nijansi.

Pojedine nove Sant'Agostino pločice uz vizualni efekt stvoren raznovrsnim upečatljivim bojama imaju i onaj taktilni. "Najbolji primjer su neodoljivi 3D uzorci na smaragdno zelenoj boji koja je simbol proljeća i buđenja života te kao takva pravo osvježenje u kupaonicama. Na ovaj način i u kupaonske prostore unosimo proljetni ugođaj tijekom cijele godine", ističe Gordana Barun. Nova kolekcija ovog renomiranog talijanskog proizvođača od dosadašnjih se izdvaja i posebnom obradom materijala čime podne obloge postaju dugovječnije i funkcionalnije. 'Svaki primjerak je dvostruko obrađen tijekom pečenja, čime je postignuta iznimna čvrstoća vlakana te apsorpcija vode veća za 10%, a za razliku od uobičajenih pločica', kaže Barun. Inspiraciju za uređenje svoje nove kupaonice potražite u salonu Vodotehnika.


 

 

 

 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

Napišite komentar