Traži

Nakon ovih fotografija ćete odmah poželjeti napraviti \"makeover\" kupaonice

Nakon ovih fotografija ćete odmah poželjeti napraviti "makeover" kupaonice

Nova linija Sant'Agostino pločica izgleda prekrasno

Urednik: E.G.


Fotografija: PR

 

Jedan od svjetski vodećih proizvođača najkvalitetnijih, ali i mnogima najljepših keramičkih pločica, talijanska tvrtka Sant'Agostino svojom novom kolekcijom naziva "Decorline" dokazuje da i kupaonice mogu biti pravi koloristički raj za oči. Živopisna linija razigranih boja sadrži najaktualnije trendovske nijanse i uzorke koji ove sezone vladaju interijerima, ali i modnim prijestolnicama. Prema najvećem autoritetu u svijetu boja, institutu Pantone, koraljna je boja godine, a u novoj Sant'Agostino kolekciji dolazi u varijanti nijanse koja u kupaonice unosi novu dozu optimizma – idealnu u jutarnjim trenucima kada se najviše koriste.

Nakon ovih fotografija ćete odmah poželjeti napraviti "makeover" kupaonice (фото 1)

"U više od stotinu uzoraka pločica iz nove kolekcije zastupljeni su svi trendovi. Bogatstvo grafičkih uzoraka kreće se u rasponu od detaljnih orijentalnih tekstura ili pak oslikanih egzotičnih listova pa sve do profinjene geometrije i jednostavnih crteža. Tako postaju idealna dekoracija kupaonskih prostora kojima daju kreativan, originalan i ekskluzivan pečat. Dostupne su u nijansama bijele, sedefne, plave i zelene", objasnila je Gordana Barun iz salona Vodotehnika. Prema njezinim riječima, sve pločice su rezane na manje formate i odlično se slažu s monokromatskim podlogama za nježan efekt koji će osvježiti svaki interijer. Nove i blago sjajne glazure omogućavaju lagano čišćenje i održavanje, a reflektirajući svjetlost istovremeno stvaraju efekte pomalo blijedećih nijansi.

Nakon ovih fotografija ćete odmah poželjeti napraviti "makeover" kupaonice (фото 2)

Pojedine nove Sant'Agostino pločice uz vizualni efekt stvoren raznovrsnim upečatljivim bojama imaju i onaj taktilni. "Najbolji primjer su neodoljivi 3D uzorci na smaragdno zelenoj boji koja je simbol proljeća i buđenja života te kao takva pravo osvježenje u kupaonicama. Na ovaj način i u kupaonske prostore unosimo proljetni ugođaj tijekom cijele godine", ističe Gordana Barun. Nova kolekcija ovog renomiranog talijanskog proizvođača od dosadašnjih se izdvaja i posebnom obradom materijala čime podne obloge postaju dugovječnije i funkcionalnije. 'Svaki primjerak je dvostruko obrađen tijekom pečenja, čime je postignuta iznimna čvrstoća vlakana te apsorpcija vode veća za 10%, a za razliku od uobičajenih pločica', kaže Barun. Inspiraciju za uređenje svoje nove kupaonice potražite u salonu Vodotehnika.

Nakon ovih fotografija ćete odmah poželjeti napraviti "makeover" kupaonice (фото 3)


Nakon ovih fotografija ćete odmah poželjeti napraviti "makeover" kupaonice (фото 4)

 

Nakon ovih fotografija ćete odmah poželjeti napraviti "makeover" kupaonice (фото 5)

 

Nakon ovih fotografija ćete odmah poželjeti napraviti "makeover" kupaonice (фото 6)

 

Nakon ovih fotografija ćete odmah poželjeti napraviti "makeover" kupaonice (фото 7)

 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

Napišite komentar