Search

Namještaj koji savršeno diktira ritam u vašem domu

Namještaj koji savršeno diktira ritam u vašem domu

Data by Despot


Image: PR

Kako kaže Svjetlana "iza svega stoji neka priča". Tako nam je ova dizajnerica namještaja, koji svojim oblikom i materijalom privlači one koji vole svoj prostor obogatiti originalnim dizajnom, ispričala svoju...

Ako ste bili na zagrebačkom Tjednu dizajna zasigurno ste primijetili ove zanimljive oblike i malo drugačiji dizajn koji nije konvencionalan predmet. Predmeti koji nastaju u Data by Despot studiju, imaju zadatak vaš dom ispuniti na drugačiji način i dati mu dozu originalnosti. "Vođeni smo idejom da sve što radimo ima i priča svoju priču. No, ne bilo kakvu priču, već smislenu i vrijednu priču.", kaže Svjetlana te nastavlja, "Priča o našem brendu mogla bi biti vrlo ozbiljna, ali ona to nije. Mogla bi služiti za rješavanje problema, ali radije rješava artističke izazove. Mogla bi biti osmišljena da slijedi mainstream trendove u dizajnu - ali opet to nije naša šalica čaja."

Namještaj koji savršeno diktira ritam u vašem domu (фото 1)

Kako se voli igrati riječima, tako se ova dizajnerica voli igrati i materijalima, oblicima, a sve to kako bi putem svojih proizvoda prenijela emociju koju osjeća u trenu kada proizvod nastaje. "Mi ugrađujemo naše priče u naše proizvode kako bi stvorili emocionalnu vezu s našim klijentima kroz umjetnost dizajna i kroz sam proces proizvodnje", kaže.

Ovi proizvodi pričaju svoje priče po načinu kako se ponašaju unutar prostora u kojem se nalaze. A prema tome kako ih vlasnik ukomponira u svoj prostor, Data by Despot proizvodi kombiniraju svoj karakter s karakterom vlasnika kojeg nastoje naglasiti. Studio pažljivo odabire boje i oblike, a materijale koje odabiru, reflektiraju njihovu osobnost, vrijednosti, uvjerenja i emocije.

Namještaj koji savršeno diktira ritam u vašem domu (фото 2)

Namještaj koji savršeno diktira ritam u vašem domu (фото 3)

Namještaj koji savršeno diktira ritam u vašem domu (фото 4)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više