Search

Ne sviđa vam se više slika koju držite na zidu? Promijenite je uz pomoć ovog digitalnog okvira!

Ne sviđa vam se više slika koju držite na zidu? Promijenite je uz pomoć ovog digitalnog okvira!

Meural Canvas


Image: buro247.my,
Instagram

Ova inovacija u dizajnu interijera idealna je za sve one kojima brzo dosadi isto uređenje njihova doma jer vam ovaj digitalni okvir omogućuje da stalno mijenjate sliku koju želite da u njemu bude prikazana!

U svijetu dizajna interijera zid je onaj dio prostora koji pomaže da se uokviri cjelokupan prostor. Način na koji ga uređujete - od boja do ornamenata - dodat će karakter inače praznom i "dosadnom" dijelu doma. Meural Canvas je detalj koji biste trebali uzeti u obzir kada želite urediti svoju omiljenu prostoriju jer vam ovaj digitalni okvir omogućava da prikažete svoju omiljenu umjetničku kolekciju ili pak omiljene fotografije odjednom. Možete biti kustosi vlastite galerije unutar vašeg doma ili ureda i odrediti točno koja djela će se na njemu prikazivati, ovisno o vašem raspoloženju toga dana. Na njega je moguće staviti apsolutno sve, od klasičnih slika do fotografija, suvremene umjetnosti, grafita, kino plakata ili omiljenih privatnih fotografija, koje se zatim rotiraju na njemu.

A post shared by Meural (@meetmeural) on

Okvir ima i detektore pokreta, tako da možete čak i namjestiti u kojem smjeru želite da vam se fotografije mijenjanju. U njemu možete sačuvati čak 4GB materijala te birati veličinu i boju okvira, a dizajn je takav da se može uklopiti u bilo koji stil kojim je prostor uređen. Osim slika, okvir ima opciju da prikazujete na njemu omiljene videozapise s nekog putovanja ili koncerta. Sa samo jednim pokretom ruke možete promijeniti sliku tako da odgovara vašem raspoloženju ili prigodi. Sam zaslon je mat i ima prilagođenu svjetlinu, koju također možete namjestiti onako kako vama odgovara. Ovo malo umjetničko čudo je idealno za sve one koji imaju nemiran duh i stalno žele uvoditi neke promjene u svom interijeru. Ove cool okvire možete potražiti na njihovoj službenoj stranici.

A post shared by Meural (@meetmeural) on

Related articles

Buro 24/7 Selection

više