Search

Ne volite kada vam se kava ohladi? To nije više problem uz ovu prekrasnu šalicu!

Ne volite kada vam se kava ohladi? To nije više problem uz ovu prekrasnu šalicu!

Revolucija u ispijanju kave


Image: Instagram

Ispijanje kave mnogima je jedan od najvažnijih rituala unutar dana, a sad ga možete još više poboljšati s ovom revolucionarnom Ember šalicom!

Možda je trebalo nekoliko stoljeća, ali napokon je došlo do inovacije kada je u pitanju dizajn šalice. Možete se pitati kako uopće može doći do inovacije u tako jednostavnom i svakodnevnom predmetu. Problem je bio prisutan u životima svih nas, a on je sljedeći: napravimo kavu, čaj, bilo koji topli napitak i nakon nekog vremena, ako ga ne popijemo u određenom vremenskom razdoblju, napitak se ohladi. A postoji veliki broj nas koji volimo da napitci budu točno određene temperature. Tom problemu rješenja je dala Ember keramička šalica koja u sebi ima ugrađeni sistem grijanja, koji vam omogućuje da vaš napitak od prvog do zadnjeg gutljaja bude iste temperature.

Ono što ova šalica još nudi jest mogućnost da namjestite različite temperature, ovisno o tome koji napitak pijete i uvijek ju možete namjestiti na točno određenu temperaturu koja vama odgovara. Osim toga ima minimalistički dizajn koji se može uklopiti u svaki dom, a samo korištenje šalice je jednostavno i prilagođeno svima. Ova šalica je osvojila nagradu časopisa Time za najbolji izum u 2017. godini i ubrzo se pretvorila u obožavani dodatak svakom domaćinstvu. Neki bi rekli i naša "produžena ruka". Ako niste ljubitelj hladne kave, čaja, čokolade, ova šalica je definitivno za vas. Svoj primjerak možete nabaviti ovdje.

Ne volite kada vam se kava ohladi? To nije više problem uz ovu prekrasnu šalicu! (фото 1)

Ne volite kada vam se kava ohladi? To nije više problem uz ovu prekrasnu šalicu! (фото 2)

Ne volite kada vam se kava ohladi? To nije više problem uz ovu prekrasnu šalicu! (фото 3)

Ne volite kada vam se kava ohladi? To nije više problem uz ovu prekrasnu šalicu! (фото 4)

Ne volite kada vam se kava ohladi? To nije više problem uz ovu prekrasnu šalicu! (фото 5)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više