Search

Nekoliko odličnih dizajnerskih ideja za spremanje bicikla preko zime

Nekoliko odličnih dizajnerskih ideja za spremanje bicikla preko zime

Jako cool zidni nosači za bicikle

Tekst: BURO.


Image: Artifox,
Loma Living,
Knife and Saw,
Vadolibero

Iako smo uhvatili još koji dan sunca, uskoro će doći vrijeme da pospremimo svoje ljubimce na dva kotača na sigurno. Ako nemate garažu ili prostor tog tipa gdje biste bicikl mogli ostaviti tijekom zime, možda ga možete čuvati u stanu. Dizajneri su zato osmislili jako zanimljiva rješenja zidnih nosača koji će, osim praktično držati bicikl na mjestu, odlično izgledati kao dizajnerski detalj u vašem stanu. Naravno pod uvjetom da vam se ideja bicikla uklopljenog u interijer kao komad namještaja sviđa. Nama se ta ideja, upravo zbog ovih cool dizajnerskih ideja odmah svidjela.

Artifox vertikalni nosač za bicikl

Artifox je brend specijaliziran za uredski namještaj jednostavnih linija, a ovim vertikalnim nosačem za bicikl iskoračili su u sferu praktičnih dizajnerskih rješenja. Uz uvjet da imate dovoljno prostora u stanu za za njega, ovaj vertikalni zidni nosač će se lijepo uklopiti kao čuvar vašeg bicikla.

Nekoliko odličnih dizajnerskih ideja za spremanje bicikla preko zime (фото 1)

Knife and Saw polica za bicikl

Polica za bicikl ovog američkog proizvođača nastala je kao idealno rješenje ‘kamo s biciklom' u malim stanovima. ne postoji puno elegantnih rješenja za taj problem, a ovo je definitivno promijenilo pogled na zidne nosače za bicikl.Kako je dizajner objasnio: "Želio sam stvoriti proizvod koji će držati bicikle dalje od poda, ali da istovremeno izgleda vizualno dobro u stanu, a ne kao da mu je mjesto u garaži."

Nekoliko odličnih dizajnerskih ideja za spremanje bicikla preko zime (фото 2)


Loma Living zidna pločica za bicikl

Ovo je možda i najjednostavniji primjer kako praktično možete smjestiti bicikli na zid u horizontalan položaj. Malenu drvenu pločicu u obliku dijamanta jednostavno je pričvrstiti zid, a bicikl će se na njoj zaustaviti zahvaljujući utorima na rubu za ramu.

Nekoliko odličnih dizajnerskih ideja za spremanje bicikla preko zime (фото 3)

Vadolibero Kryon dekor za bicikl

Ovaj čvrsti zidni nosač također je minimalno i elegantno rješenje za vaš bicikl u stanu. Cijev od čelika postavlja se na zid, a bicikl ostaje na mjestu zahvaljujući osmišljenoj statici te mogućnosti zaključavanja.

Nekoliko odličnih dizajnerskih ideja za spremanje bicikla preko zime (фото 4)

Vadolibero Genus držač za bicikl

Od istog proizvođača stiže i ova elegantna dizajnerska varijanta od kvalitetnog drveta. Genus je stalak za bicikl koji se pričvrsti na zid, a osim što je vaš bicikl na sigurnom, oko njega možete objesiti i svu drugu opremu koja vam je potrebna dok biciklirate. Vjerujemo da će se ovaj svidjeti pravim zaljubljenicima u ovaj sport koji ujedno drže i do osobnog stila.

Nekoliko odličnih dizajnerskih ideja za spremanje bicikla preko zime (фото 5)

Nekoliko odličnih dizajnerskih ideja za spremanje bicikla preko zime (фото 6)

 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više