Search

Neobičan stol za sve ljubitelje drugačijeg dizajna

Neobičan stol za sve ljubitelje drugačijeg dizajna

Baloni umjesto klasičnih nogu


Image: buro247.ua

Britanski studio za dizajn interijera Duffy London dizajnirao je neobične "levitirajuće" staklene stolove s nogama u obliku šarenih balona izrađenih od željeza, stvarajući dojam da ploča lebdi u zraku

Poigravajući se konceptom levitacije i uzgona, Christopher Duffy iz studija Duffy London kreirao je  zanimljivu seriju stolova prikladnog naziva "Up!", koji se sastoje od staklene ploče, koju drže noge u obliku balona izrađene od kompozita smole i metala te čeličnih šipki. Predstavljena su dva različita modela: blagovaonski stol (pravokutnog oblika) i stolić za dnevnu sobu (okruglog oblika). Oba modela dostupna su u ograničenim količinama, a budući da su izrađeni ručno, u prodaji će se naći svega 20 blagovaonskih i 25 stolića za dnevnu sobu.

Blagovaonski stolovi

Noge u obliku balona dolaze u nekoliko boja: crvenoj, srebrnoj i zlatnoj, a postoji i kombinacija posljednjih dviju, koja stvara zanimljiv metalni efekt. Cijena stolića kretat će se oko 11 750 dolara, a cijena blagovaonskog stola nije navedena.

Duffy London je prije ove serije lansirao neobičnu okruglu barsku kompoziciju nazvanu Dr. Strangelove Swing Bar, koja se sastoji od okruglog stola okruženog ljuljačkama umjesto stolica.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više