Search

Neodoljiva proljetna kolekcija Zara Home

Neodoljiva proljetna kolekcija Zara Home

Raskoš tople sezone

BURO.

Image: Zara

Zara je za proljeće 2015. pripremila bogatu kolekciju s nekoliko različitih linija u kojima će svatko pronaći nešto za sebe

Tonovi plavog oceana, ribe, koralji i drugi morski motivi poslužili su kao inspiracija za prvi dio Zara Home kolekcije za ljeto 2015. Mare Nostrum kolekcija donosi neke od suštinskih aspekata podvodnog svijeta. Flora i fauna mora može se naći na tkaninama i drugim artiklima kolekcije u savršenom skladu s mornarskom užadi, brodovima i drugim morskim detaljima koji kolekciji daju profinjen izgled.

Klasični Toile de Jouy print nadopunjava se s četiri sezonske boje u kolekciji istog naziva: bojom maline, bundeve, senfa i zelenom bojom. Jednobojne plahte s geometrijskim vezom i krivolinijskim oblicima pomiješani su i povezani s ovim osobitim printom. Kako bi se postigla savršena estetika i detalji dolaze u Toile de Jouy printu kako bi stvorili potpuni izgled kolekcije. U posuđu i ostalom tekstilu Toile se transformira s voćem i cvijećem čime se postiže svježiji izgled.

Zara

Kolekcija Garden Of Eden ima dašak romantike koji upotpunjuje izgled pun cvijeća i lišća. Leptiri i vretenca druže se u Zara Home vrtovima ove sezone te nadopunjuju klasični cvjetni print. Voće jarkih boja također stvara ugođaj dodajući svježinu i kontrast romantici nježnih trešnjinih cvjetova.

Zara

Kolekcija tkanina bazira se na čistim oblicima i neutralnim tonovima koji povezuju tradiciju sa suvremenim linijama ove kolekcije. Važnost materijala naglašena je kroz upotrebu lana koji je kombiniran s pamukom najviše kvalitete za izradu mekane i nježne palete boja. Dašak mašte se vidi u istaknutim vezovima i kukičanim uzorcima. Dječje kolekcije Bon Voyage i Sea Shore odlikuje zabavna tematika putovanja i bogatog podvodnog svijeta i vegetacije. Jarke boje, veseli motivi razveselit će sobu vašeg mališana.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više