Search

Neodoljivi jastuci za kućne ljubimce

Neodoljivi jastuci za kućne ljubimce

Brenda Howlpot


Image: Howlpot

Ovo nisu obični jastuci za vaše najdraže čupave ljubimce, već jedan vrlo kvalitetan proizvod simpatičnog dizajna koji će se sjajno uklopiti u bilo koji dom. A vjerujemo da će ga obožavati i vaši pseći prijatelji

Južnokorejski brend opreme i dodataka za kućne ljubimce, Howlpot, u svojem se dizajnu vodi idejom da se u dizajniranju proizvoda za kućne ljubimce trebaju primijeniti jednake vrijednosti i razina kvalitete izrade kao da se radi o njihovim ljudskim prijateljima. A ta se filozofija točno osjeća u njihovim proizvodima; jastuci, krevetići, prostirke i ostali dodaci poput ogrlica i povodaca izrađeni su od kvalitetnih materijala, sve kako bi omiljeni čupavi ljubimci uživali u potpunosti i svoja lijena popodneva provodili ušuškani u najmekšim jastucima. Jer oni to zaslužuju! 

Neodoljivi jastuci za kućne ljubimce (фото 1)

Neodoljivi jastuci za kućne ljubimce (фото 2)

Neodoljivi jastuci za kućne ljubimce (фото 3)

Jastuci dolaze u nježnim pastelnim bojama – bež, sivoj, svijetloplavoj i svijetloružičastoj – u formi stošca, ali i u klasičnoj kvadratnoj formi, a tu su još i simpatične kožne ogrlice i povodci od kvalitetne špage. Mi smo apsolutno oduševljeni! 

Neodoljivi jastuci za kućne ljubimce (фото 4)

Neodoljivi jastuci za kućne ljubimce (фото 5)

Neodoljivi jastuci za kućne ljubimce (фото 6)

Neodoljivi jastuci za kućne ljubimce (фото 7)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više