Search

Novo ruho šarmantnog stana u Parizu

Novo ruho šarmantnog stana u Parizu

Ulica Montmartre


Image: sabo-project.com

Spajajući moderan funkcionalan dizajn i prirodne materijale dizajneri su ovaj stan uspjeli učiniti prostranim i ugodnim za život

Još jedan dobar projekt predstavio je dizajnerski studio SABO project koji uvijek pomno istražuje područje arhitekture, dizajn namještaja i strategiju pametno uređenih prostora. Cilj im je identificirati neočekivane načine suvremenog uređenja i uvijek žele djelovati drugačije na području interijera. 

Tako su razmišljali i pri uređenju ovog malenog pariškog stana koji je smješten u povijesnoj ulici Montmartre. U želji da dobiju na prostoru uz pomoć uklanjanja pregradnih zidova i umetanje multifunkcionalnog zida koji služi da razdvoji prostor i hodnik postigli su maksimalnu iskorištenost prostora. Bijeli namještaj u kombinaciji s prozračnim drvom omogućava prirodno svjetlo koje seže sve do središnjeg hodnika i nove spavaće sobe koja je smještena u potkrovlju. Kuhinja izgleda kao mali moderni vrt u kojem se nalazi svježe aromatično bilje, a prirodni sklad poremetio je gumeni pod sastavljen od 25 gumenih traka u različitim jarkim bojama. Žuti detalji na zidovima i stolice i istim nijansama ovom su prostoru dali svježinu i učinili ga ljepšim životnim prostorom koji je funkcionalan i istovremeno šarmantan. I ovog puta to nije zbog Pariza. 

Novo ruho šarmantnog stana u Parizu (фото 1)

Novo ruho šarmantnog stana u Parizu (фото 2)

Novo ruho šarmantnog stana u Parizu (фото 3)

Novo ruho šarmantnog stana u Parizu (фото 4)

Novo ruho šarmantnog stana u Parizu (фото 5)

Novo ruho šarmantnog stana u Parizu (фото 6)

Novo ruho šarmantnog stana u Parizu (фото 7)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više