Search

Obožavamo kul coworking prostore, a ovaj novi u Beogradu izgleda genijalno!

Obožavamo kul coworking prostore, a ovaj novi u Beogradu izgleda genijalno!

Projekt Studia OBE

Tekst: BURO.


Image: Buro247.rs

Prije samo nekoliko dana pisali smo o prekrasnom projektu luksuznog projekta stana u Beogradu s kojeg nismo mogli skinuti pogled, a koji potpisuje Studio OBE. Ovaj beogradski dizajnerski studio vode Jasna Kavran i Ksenija Pantović, cijenjene arhitektice s višegodišnjim iskustvom, koje su nedavno predstavile još jedan projekt koji nam je u trenu privukao pažnju. Riječ je o projektu coworking prostora koji je nastao kao produkt suradnje lokalnog huba Nova Iskra i vodeće međunarodne coworking i coliving tvrtke u svijetu, Rent24. Za razliku od njihovih starijih beogradskih projekata, dizajn ovog posljednjeg je nešto razigraniji i na prvi je pogled "ženstveniji".

Obožavamo kul coworking prostore, a ovaj novi u Beogradu izgleda genijalno! (фото 1)

Prostor se pruža na nekoliko razina ukupne površine od 1200 kvadratnih metara i čine ga multifunkcionalna interaktivna prostorija za konferencije i meetup događaje, dvorane za sastanke, open space radni dio, privatni uredi, zona za opuštanje, krovna terasa, kao i centralni atrij u koji  je smješten vrt. Po prvi put, jedan ovakav hub u Beogradu u svom sklopu ima i restoran s barom.

Obožavamo kul coworking prostore, a ovaj novi u Beogradu izgleda genijalno! (фото 2)

Iako i ovako navedeni tehnički podaci zvuče dovoljno dobro, prava zabava počinje tek kad vidite prostor. U njemu su savršeno spojeni dizajn trendovi s kojima su trenutno svi opsjednuti, od ambijentalnih cjelina obojenih u (nikada nam neće dosaditi!) millennial pink nijansu, preko igre fluidnim oblicima (kao što su zakrivljeni stolovi u kafeteriji, rasvjetna svjetla, kružni prozori...) sve do murala na zidovima s temom džungle koji trenutno prizivaju dobro raspoloženje.

Obožavamo kul coworking prostore, a ovaj novi u Beogradu izgleda genijalno! (фото 3)

A tek centralni ulazni dio u stilu atrija? Naime, prostor je okupan prirodnim svjetlom koje stiže kroz staklene zidove, ali i strop od stakla! Za potpuni dojam, preporučujemo vam da, naravno, i sami posjetiti ovaj prostor sljedeći put kad se zateknete u Beogradu, pa makar to značilo da ondje popijete kratku kavu. Nova Iskra Workspace, powered by Rent24 ima kapacitet od 130 mjesta i većinu onih koji su se već uselili čine freelanceri i tvrtke +koje posluju u okviru IT i kreativnih industrija.

Obožavamo kul coworking prostore, a ovaj novi u Beogradu izgleda genijalno! (фото 4)

Obožavamo kul coworking prostore, a ovaj novi u Beogradu izgleda genijalno! (фото 5)

Obožavamo kul coworking prostore, a ovaj novi u Beogradu izgleda genijalno! (фото 6)

Obožavamo kul coworking prostore, a ovaj novi u Beogradu izgleda genijalno! (фото 7)

Obožavamo kul coworking prostore, a ovaj novi u Beogradu izgleda genijalno! (фото 8)

Obožavamo kul coworking prostore, a ovaj novi u Beogradu izgleda genijalno! (фото 9)

Obožavamo kul coworking prostore, a ovaj novi u Beogradu izgleda genijalno! (фото 10)

Obožavamo kul coworking prostore, a ovaj novi u Beogradu izgleda genijalno! (фото 11)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više