Search

Odličan transformirajući dizajnerski stol

Odličan transformirajući dizajnerski stol

"Barcelona"


Image: Antoni Pallejà Office

Ako ste ljubitelj stolnog tenisa, ali i odličnog produkt dizajna, onda je višenamjenski stol "Barcelona" idealan komad za vas

Dizajn studio iz Katalonije, Antoni Palleja Office kreirao je totalno cool stol za ping-pong, a koji nema samo isključivo tu funkciju. Ovaj transformirajući komad namještaja imena "Barcelona" lako se pretvara u prostran blagovaonski ili pak radni stol. Iako dolazi zajedno s dva teniska reketa za stolni tenis i pripadajućom mrežicom te lopticom, njegova multifunkcionalnost u domeni dizajna zaista je odlična. "Napravili smo komad namještaja koji u svojoj estetici nije izgubio dozu sportskog looka." poručili su inovativni dizajneri. Stol "Barcelona" dolazi u tri različite veličine, a svojom jednostavnošću i modernim izgledom, kao i višestrukom namjenom lako će se uklopiti u baš svaki prostor s ležernim karakterom.

Odličan transformirajući dizajnerski stol (фото 1)Odličan transformirajući dizajnerski stol (фото 2)Odličan transformirajući dizajnerski stol (фото 3)Odličan transformirajući dizajnerski stol (фото 4)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više