Search

Odlični prijedlozi za sve kreativce

Odlični prijedlozi za sve kreativce

Kreativne radionice pod imenom Keks made


Image: keksmade.com

Imamo prijedlog za sve one koji traže način kako da se kreativno izraze, a pri tom žele nešto naučiti i dobro se zabaviti

Radionice su organizirane pod kreativnim vodstvom Ivane Matijevac, dizajnerice te vlasnice brenda i bloga Keks made. Ivana je svoju ljubav prema dizajnu pretočila prvo u blog, a zatim u nedostatku ovakvih sadržaja u Zagrebu i osmislila način kako da kreativnost podijeli i s drugim istomišljenicima željnim učenja. Njene su radionice odlična prilika za sve DIY majstore, skrivene i neskrivene dizajnerske talente ili obične znatiželjnike da isprobaju svoje vještine na kreativnom polju.

Odlični prijedlozi za sve kreativce (фото 1)

Podijeljene su na tri kategorije: Oslikavanje i bojenje tkanine, Izradu čestitki, albuma & journaling i Malu školu dizajna, održavaju se subotama te u prosjeku traju 2 do 3 sata. Počevši od 18. listopada, a nastavljajući se 8. i 15. studenog, svi zainteresirani mogu naučiti kako oslikavati tkaninu sa šablonama ili kako uz pomoć pečata tiskati motive na tekstilu te tako originalno ukrasiti platnenu torbu, jastučnicu, majicu, itd. Polaznici rade u malim grupama do šest ljudi, a možete se prijaviti bilo da ste početnik ili već imate iskustva u radu sa spomenutim tehnikama. Radionice mogu biti odličan prijedlog za poklon ako imate prijatelja kojeg zanima kreativna sfera ili ih možete pohađati sami i naučiti izrađivati maštovite predmete za sebe i svoje najdraže.

Odlični prijedlozi za sve kreativce (фото 2)

Sve detaljne informacije kao i formulari za prijave nalaze se na stranici keksmade.com.

Odlični prijedlozi za sve kreativce (фото 3)

Odlični prijedlozi za sve kreativce (фото 4)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više