Search

Odlično uređen klub koji odiše luksuzom

Odlično uređen klub koji odiše luksuzom

Light Club


Image: Alexander Potiomkin

Jednom kada uđete u prostorije ovog fenomenalnog noćnog kluba u Meksiku, on će vas "usisati" u svoju sjajnu atmosferu koja je isprepletena raskošnim uređenjem i naravno, dobrom glazbom

Light Club u meksičkom gradu Hermosillo novo je hit mjesto o kojem trenutno svi pišu. Naime, riječ je o famoznom klubu koji prije svega oduševljava svojim načinom uređenja interijera, iza čije odlične ideje i realizacije stoji arhitektonski studio TAMEN. Za početak, fasada nedavno obnovljenog i otvorenog Light Cluba definirana je svojim nepravilnostima i geometrijama, zahvaljujući ukomponiranim mozaicima koji su utrli put u sam ulaz, odnosno bolje rečeno tunel kluba. A upravo nakon tog prijelaznog pretprostora, slijedi posve novi svemir, odnosno velika prostorija s naglašenim multimedijskim panelima i rasvjetnim tijelima koji stvaraju senzacionalne svojevrsne 3D efekte na zidovima i stropu prostora.

Odlično uređen klub koji odiše luksuzom (фото 1)
U cijelom interijeru prevladavaju naglašeni luksuzni materijali i komadi namještaja, bilo da se radi o mramoru, koži, pozlati, drvu i vizualnim rješenjima koji jednu klubsku noć na ovom mjestu čine poput kakve druge dimenzije. Najveću pažnju, uz naravno centralni dio kluba, privlači i toaletni pretprostor koji svojim zidnim i stropnim efektima imitira najljepše zvjezdano nebo. Zabava u ovom luksuznom i raskošnom noćnom klubu zagarantirana je već tako na doslovno prvi pogled. 
Odlično uređen klub koji odiše luksuzom (фото 2)Odlično uređen klub koji odiše luksuzom (фото 3)Odlično uređen klub koji odiše luksuzom (фото 4)Odlično uređen klub koji odiše luksuzom (фото 5)Odlično uređen klub koji odiše luksuzom (фото 6)Odlično uređen klub koji odiše luksuzom (фото 7)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više