Search

Ohrabrite se i napravite nešto jedinstveno od svog životnog prostora

Ohrabrite se i napravite nešto jedinstveno od svog životnog prostora

Tekst: BURO.


Nedavno smo pisali o tchotchke trendu koji je zavladao u svijetu dizajna, a danas vam donosimo interijer koji je savršen primjer filozofije „više je i još više i dajte još!“. Radi se o kući u Los Angelesu gdje živi Katie Zamprioli s obitelji. Katie je osvojila online publiku kada je počela dijeliti svoja dizajn rješenja, a sada je kompletno renovirala kuću i krenula u novom pravcu. Ovdje možete vidjeti kako je nekada izgledao prostor, a iz stila koji je naginjao ka boho uređenju oštro je skrenula u kompletni kreativni kaos koji nam se opasno sviđa.

Ohrabrite se i napravite nešto jedinstveno od svog životnog prostora (фото 1)

 

Nevelika kuća ima toliko vizualnih cjelina da će vam se zavrtjeti u glavi! Ali kada se taj ringišpil zaustavi uvidjet ćete jako zanimljiva rješenja koja možete primijeniti i sami. Zapravo poslije renoviranja interijer je postao jedinstveni skup svih trendova koji su aktualni, u dnevnoj sobi dominira stolčić koji je preplavio Instagram, tu je i malo mid century stila, organske forme namještaja, apstraktna umjetnost, tapete s printom citrusa, detalji prekriveni pur pjenom... Znamo da zvuči kao opći kaos, ali nekako sve funkcionira kao cjelina.

 

Ohrabrite se i napravite nešto jedinstveno od svog životnog prostora (фото 2)

 

Kako bi uštedjela na cijelom pothvatu bavila se i DIY projektima - tako je pločice u kupaonici obojila sama kako bi izgledale kao one od cigle. Izabrala je nijansu koja se savršeno složila s ružičastom kadom i zavjesom s oslikanim licem. Zapravo kupaonica sad izgleda toliko fantastično da bismo živjeli u ovoj prostoriji.

 

Ohrabrite se i napravite nešto jedinstveno od svog životnog prostora (фото 3)

 

Većinu detalja je pronašla u lovu na second hand stvari za koji se tijekom godina specijalizirala. Često obilazi lokalne vintage trgovine, a preporučuje i Facebook Marketplace za online kupovinu. Proučite njen profil na kojem dijeli sve detalje i usudite se „razmrdati“ atmosferu i u svom prostoru.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više