Search

Ovaj minimalistički uređen restoran slavi jednostavnost na najbolji način

Ovaj minimalistički uređen restoran slavi jednostavnost na najbolji način

Visoki stropovi, pastelne boje i zanimljive teksture

Tekst: L.L.


Image: Studio Odami

Minimalizam u najboljem obliku preslikan u prostor restorana Sara u Torontu čini se kao savršeno mjesto za uživanje u vrhunskim zalogajima. Neobične teksture, uzorci i pastelne boje ključni su detalji ovog prostora, a dizajneri iz studija Odami zadržali su dijelove i samu strukturu zgrade iz 1900. godine te stvorili genijalnu kombinaciju stilova i mjesto koje opušta već na prvi pogled. Restoran veličine 223 kvadratna metra podijeljen je na dva kata, od kojih je jedan obučen u drvo i zemljane tonove dok su na drugom dizajneri odlučili zadržati grubu teksturu zidova, ali i dodati jednostavne linije koje u divnoj mjeri doprinose sveukupnom dojmu prostora.

Ovaj minimalistički uređen restoran slavi jednostavnost na najbolji način (фото 1)

Kombinacija različitih materijala, jednostavnih, nježnih pastelnih boja i pokoji jači detalj u obliku velike biljke, kontrastne boje ili drvenih dijelova zidova restoran čine zanimljivijim mjestom na kojem bismo i sami rado uživali u kakvom dobrom tanjuru. Također, dizajneri su, kako sami kažu, poželjeli stvoriti prostor koji je elegantan i umirujuć pa su tako u svaki stol ugradili i pretinac za spremanje mobitela kako bi gosti maksimalno opušteni mogli uživati u svojoj večeri.

Ovaj minimalistički uređen restoran slavi jednostavnost na najbolji način (фото 2)

Ovaj minimalistički uređen restoran slavi jednostavnost na najbolji način (фото 3)Ovaj minimalistički uređen restoran slavi jednostavnost na najbolji način (фото 4)Ovaj minimalistički uređen restoran slavi jednostavnost na najbolji način (фото 5)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više