Search

Ovih šest predmeta u kući ima svaka Instagram djevojka koja voli dizajn

Ovih šest predmeta u kući ima svaka Instagram djevojka koja voli dizajn

Tekst: BURO.


Poslije mjeseci koje smo proveli u kući nije ni čudo da je karantena generacija u pohodu da obnovi svoj interijer. A u što smo očarani tih dana gledali? Tako je, Instagram nam je bio prozor... Pa ne baš u svijet, nekako više u tuđe stanove. Kada na sve to dodate sve veću opsesiju Instagram djevojaka dizajnom umjesto modom, dolazimo do rješenja ove jednadžbe, a to je činjenica da postoje određeni detalji za kuću koji sugeriraju da se nalaze u stanu svake Insta djevojke koja prati trendove u uređenju. . Srećom radi se o kreacijama malih, neovisnih brendova koji su u vlasništvu kreativaca, pa ova pomama zapravo sredstva usmjerava u smjeru onih kojima je potrebna naša podrška kako bi nastavili stvarati originalne komade.

1

Love Handles vaza

Ovih šest predmeta u kući ima svaka Instagram djevojka koja voli dizajn (фото 1)
Ovih šest predmeta u kući ima svaka Instagram djevojka koja voli dizajn (фото 2)

Vaza u obliku donjeg dijela ženskog tijela, sve s dvije uske ručke? Možda i najpopularniji komad ove godine, iza kojeg stoji Anissa Kermiche diplomantica Saint Martins škole i dizajnerica nakita. U izlet s keramikom upustila se inspirirana radovima umjetnika kao što su Morellet, Calder i Brancusi. I oh koliko se to isplatilo! Cool djevojke poput Pandore Sykes i Leandre Medine je sada obožavaju, a keramičari diljem svijeta kopiraju njezin rad. Dižemo čašu za ovaj val primijenjenog Body Positivity pokreta.

2

Cabana Tanjuri

Ovih šest predmeta u kući ima svaka Instagram djevojka koja voli dizajn (фото 3)
Ovih šest predmeta u kući ima svaka Instagram djevojka koja voli dizajn (фото 4)

Cabana magazin je jednostavno besmisleno cool! I to shvatite u trenutku kad ovo print izdanje uzmete prvi put u ruke, budući da su naslovnice zapravo načinjene od tekstila. Jednako kako pomjeraju granice u tisku, istovremeno se igraju i konceptom detalja za kuću kroz suradnje s poznatim dizajnerima (na primjer i s modnom kućom Carolina Herrera). U srži njihovog koncepta su zasićene boje i detalji koji vrište. Zapravo su uspjeli nadmašiti mnoge brendove za kuću koje su dotad imali na svojim stranicama. Julia Berolzheimer jedna je od mnogih koja je iskoristila njihove tanjure kako bi kreirala aranžman koji priziva radost i bezbrižnost. Bog zna da nam je toga potrebno što više.

3

Curvy ogledalo

Ovih šest predmeta u kući ima svaka Instagram djevojka koja voli dizajn (фото 5)
Ovih šest predmeta u kući ima svaka Instagram djevojka koja voli dizajn (фото 6)

Znate već i sami, ogledalo je ove sezone u centru pažnje. A kako smo svi primorani na selfie kombinacije, onda hajde da ogledalo u kojem bilježimo svoje svakodnevne #OOTD fotke bude drugačije i zanimljivo. Pa, na početku je svakako bilo drugačije. Gustaf Westman je osmislio ogledalo u širokom ramu koji je nalik valu. Skandinavske it djevojke bile su prve koje su momentalno uselile ogledalo u svoje dnevne sobe, samo ga nehajno naslonivši na zid. Blogerica iz Kopenhagena Linn Eklund ima jedno u ljubičastoj, dok je danska stilistica Trine Kjaer odabrala krem boju. Zaista, život djeluje zabavnije uokviren na ovaj način.

4

Mo lampe

Ovih šest predmeta u kući ima svaka Instagram djevojka koja voli dizajn (фото 7)
Ovih šest predmeta u kući ima svaka Instagram djevojka koja voli dizajn (фото 8)

Kada je stilistica iz Kopenhagena Emili Sindlev podijelila sliku sebe okruženu šarenim Mo lampama, novi trend u dizajnu interijera je lansiran! Ove lampe su zapravo sastavljene od baza lampi iz Švedske i Danske iz perioda od 1920. do 1970. godine, dok su sjenila izrađena od tkanina s ikoničnim uzorcima koje je kreirao dizajner Josef Frank, a na kojima su najčešće motivi flore i faune u jarkim bojama. Trenutno se ove lampe prodaju samo na njihovom siteu i u pop-up dućanima. A ako se zagledate u pozadinu Instagram Outfit postova skandinavskih influencerica, velike su šanse da će te neku od šarenih lampi ugledati u pozadini.

5

Oo lampa

Ovih šest predmeta u kući ima svaka Instagram djevojka koja voli dizajn (фото 9)
Ovih šest predmeta u kući ima svaka Instagram djevojka koja voli dizajn (фото 10)

E ovo je jedan zbilja poseban komad! Američka umjetnica Eny Lee Parker nas je oduševila čim se pojavila, a svaka sljedeća kreacija nas ponovo obori s nogu. "Oo" lampa je organskog oblika i ručno se izrađuje od gline. Eny se igrala s proporcijama i namjerno je napravila lampu koja je prevelika za stol, a previše niska da bi bila efektna kao podna lampa. Zbog toga ćete je vidjeti na najčudnijim mjestima u interijeru influencerica. Najčešće služi kao svojevrsna skulptura, a upravo ju je tako uklopila i manekenka Elsa Hosk, odmah pored niske, široke fotelje.

6

Swirl svijeće

Ovih šest predmeta u kući ima svaka Instagram djevojka koja voli dizajn (фото 11)
Ovih šest predmeta u kući ima svaka Instagram djevojka koja voli dizajn (фото 12)

Vrijeme je da utvrdimo novu lekciju da su spiralne svijeće u boji novi asesoar koji bi trebalo useliti u svaku kuću. Brend Edition 94 ima baš takve u svom portfoliju. U prodaji su otkad ih je osnivačica brenda India Whalley pronašla na jednom od svojih putovanja. Radilo se o vintage svijećama iz osamdesetih godina. Ona je napravila slične u izboru jarkih i pastelnih nijansi i ostalo je povijest. Među fanove Edition 94 spiralnih svijeća ubrajaju se Camile Charriere i Serena Hood. Dodajemo i nas na spisak!

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više