Search

Ovo je najjeftiniji trik da osvježite dekor u svom stanu

Ovo je najjeftiniji trik da osvježite dekor u svom stanu

Tekst: BURO.


Kako tchotchke trend napreduje, sve je više zanimljivih sitnica koje su dospjele u centar naše pažnje. Svijeće su ukras za dom kojim smo opsjednuti godinama, sada su otišle u drugom smjeru, one najpopularnije više nisu mirisne i upakirane u elegantne staklene čaše s lijepim etiketama. Ne, skandinavske dizajn blogerice su se okrenule ka običnim visokim svijećama od voska u boji, jedini novi trenutak jest što su te svijeće – spiralne.

 

Kako Instagram kaže raznobojne uvrnute svijeće su must have ovog ljeta. Nova varijacija prije podsjeća na neku vrstu art ukrasa. Vjerojatno vam je negdje iskočila Lex Pott svijeća koja zaista izgleda kao neka vrsta elegantne umjetničke skulpture, a ono što je posebno kod nje jest činjenica da može samostalno stajati bez svjećnjaka.

 

 

Ako ste pratili gdje ide dizajn, vidjeli ste da je sve otišlo u smjeru organskih oblika, pa je bilo samo pitanje trenutka kada će i svijeće doživjeti svoj apdejt. Naravno da je jedan od najinovatvnijih skandinavskih brendova Hay prvi reagirao, a ostali su brzo slijedili. Tako da trenutno na tržištu možete pronaći svijeće u svim mogućim bojama, od nježnih pastelnih tonova, do ombré lookova i metalik finiša.

 

 

Cijena ovakvih svijeća kreće se od pet eura naviše, a mogu biti vrlo efektne u prostoru. Sjajno su rješenje za ukras prozora, stolčića u dnevnoj sobi, ili komode. Možete se opredijeliti za minimalistički pristup, ili ih grupirati. Izaberite svjećnjak minimalističkog dizajna i uklopite ga po boji.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više