Search

Pharell Williams sada gradi stambeni kompleks i, čini se, mogao bi izgledati spektakularno

Pharell Williams sada gradi stambeni kompleks i, čini se, mogao bi izgledati spektakularno

Kompleks je nazvao "Untitled"

Tekst: L.L.


Image: reserveproperties.ca,
westdaleproperties.com

Već smo navikli na pokušaje slavnih da se okušaju na novim područjima pa tako, primjerice, glazbenici pokreću modne linije ili kulinarske showove, glumice i glumci dijele savjete o boljem životu i uređenju interijera, no gradnja stanova nešto je što nas je poprilično iznenadilo. U takvu se avanturu upustio glazbenik Pharell Williams koji je u Torontu odlučio izgraditi ogroman kompleks pa ga, baš poput jedne od svojih pjesama, nazvati "Untitled".

Njegov će se kompleks od čak dvije zgrade sastojati od 750 stanova, a otvorenje istog najavljeno je za početak 2020. godine. U projekt je krenuo s kompanijom Reserve Properties, a obje su strane potvrdile kako nije tek riječ o pripisivanju Pharellovog imena na već gotovu stvar, već kako je u ovaj projekt cijeli tim uložio iznimno puno truda, razmjena ideja i rada kako bi dobili ono iza čega će uskoro moći čvrsto stajati.

Cijela je stvar zamišljena kao kreiranje bezvremenskih prostora koji će budućim stanarima poslužiti kao idealna pozadina za stvaranje novog života, a ne nametnuti im već postojeće obrasce. Također, Pharell se udružio i s dizajnerskim studijom U31 kako bi zajednički uredili interijer zgrada, a kako su nedavno u javnost pušteni renderi na kojima je prikazano kako bi kompleks, jednom kada bude završen, trebao izgledati, jasno je da se radi o elegantno uređenim prostorima u tamnim bojama u kojima prevladava kamen kao jedan od glavnih materijala.

Pharell Williams sada gradi stambeni kompleks i, čini se, mogao bi izgledati spektakularno (фото 1)

Ista će se tematika provlačiti kroz svih 750 stanova, kako onih trosobnih, tako i jednosobnih studija. Osim soba, u sklopu kompleksa nalazit će se i joga studio, wellness centar s unutrašnjim i vanjskim bazenom, kino dvorana, fintness centar, prostori za djecu i zajednički vrt za rad.

Zanimljivo je spomenuti i kako niti jedna strana zgrade ne izgleda jednako već su, primjerice, valoviti detalji na balkonima zgrada za svaki stan različiti, a spojeni u jedno, imitiraju zvučne valove i tvore pjesmu Pharella Williamsa "Gust of Wind". Bacili smo pogled na rendere i, priznajemo, izgledaju fantastično. Jedva čekamo vidjeti konačni izgled ovog više nego zanimljivog projekta.

Pharell Williams sada gradi stambeni kompleks i, čini se, mogao bi izgledati spektakularno (фото 2)

 

Pharell Williams sada gradi stambeni kompleks i, čini se, mogao bi izgledati spektakularno (фото 3)

 

Pharell Williams sada gradi stambeni kompleks i, čini se, mogao bi izgledati spektakularno (фото 4)

 

Pharell Williams sada gradi stambeni kompleks i, čini se, mogao bi izgledati spektakularno (фото 5)

Leave a comment

više