Search

Pink nijanse veliki su trend u preuređenju interijera, donosimo sjajne ideje koje će osvježiti baš svaki prostor

Pink nijanse veliki su trend u preuređenju interijera, donosimo sjajne ideje koje će osvježiti baš svaki prostor

Upuštate li se u veliku renovaciju prostora ili tek želite osvježiti postojeće prostorije svoga doma, ove ideje mogle bi vam biti i više nego korisne

Tekst: L.L.


Image: Pinterest

Do kraja godine dijeli nas tek nekoliko mjeseci, a već smo sada sigurni kako ružičastu nijansu možemo proglasiti apsolutnim hitom godine. Proteklih smo se mjeseci nagledali sjajnih detalja od nježnih, pastelnih nijansi pa sve do kričavo ružičaste, a ova je boja, u svim svojim nijansama, proglašena i bojom milenijalaca. Zgrade, modne dodatke pa čak i hranu u pink tonovima na društvenim je mrežama u posljednje vrijeme teško izbjeći, a ružičasti interijeri nešto su pak posve posebno. Veći ili manji komadi namještaja, pločice ili tepisi, ružičasti zidovi ili tek detalji koji prostor čine prozračnijim i toplijim, ružičastu su boju ove godine lansirali u najljepši trend kada je u pitanju renovacija životnog prostora.

Pink nijanse veliki su trend u preuređenju interijera, donosimo sjajne ideje koje će osvježiti baš svaki prostor (фото 1)

Želite li osvježiti već postojeći interijer, baš uvijek odlična ideja bit će veći komad namještaja koji će na divan način podići već postojeće uređenje prostorija vašeg stana ili kuće. Nježne nijanse ružičaste kada je u pitanju kauč, fotelja, okvir kreveta ili pak stolice za masivnim stolom u blagovaonici bit će sjajan način za podizanje prostora. Također, prekrivači u puderastim bojama, tepisi i jastuci fanstastično će se uklopiti kako u minimalistički, tako i u već definiran, vintage, boho ili industrijski uređen prostor.

Odlučite li se pak za male promjene koje čine veliku razliku, svakako razmislite o okvirima, ogledalima, posuđu, zastorima, detaljima poput lustera, vaza ili manje tapete na dijelu zida koji već dugo želite preurediti. Ružičaste se nijanse posebno vole sa zelenima, a divno će se snaći i u kombinaciji sa zlatnim, srebrnim, smeđim te tirkiznim tonovima pa svakako i to uzmite u obzir.

Pink nijanse veliki su trend u preuređenju interijera, donosimo sjajne ideje koje će osvježiti baš svaki prostor (фото 2)

Pink nijanse veliki su trend u preuređenju interijera, donosimo sjajne ideje koje će osvježiti baš svaki prostor (фото 3)

Pink nijanse veliki su trend u preuređenju interijera, donosimo sjajne ideje koje će osvježiti baš svaki prostor (фото 4)

Pink nijanse veliki su trend u preuređenju interijera, donosimo sjajne ideje koje će osvježiti baš svaki prostor (фото 5)

Pink nijanse veliki su trend u preuređenju interijera, donosimo sjajne ideje koje će osvježiti baš svaki prostor (фото 6)

Pink nijanse veliki su trend u preuređenju interijera, donosimo sjajne ideje koje će osvježiti baš svaki prostor (фото 7)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više