Search

Početak tjedna zamišljamo na ovoj divnoj rooftop terasi s meksičkim prizvukom

Početak tjedna zamišljamo na ovoj divnoj rooftop terasi s meksičkim prizvukom

U Boston na dozu hrabrog dizajna

Tekst: L.L.


Buđenje početkom tjedna bilo bi lakše kada bismo se prvom jutarnjom kavom mogli počastiti na krovu jednog od popularnijih bostonskih kafića, Dumbo House. Ovo mjesto za odabrane članove otvoreno je prošle godine, a ove ga je godine meksički arhitekt Luis Barragan pretvorio u genijalno izdanje jedne od onih terasa na kojima bismo se definitivno voljeli naći u baš svako doba dana.

Doza ozbiljnosti, pa doza šarenila ukomponirana u terasu, pop up taco bar i bazen u kojem se posjetitelji mogu osvježiti dok ispijaju kavu ili koktel, sjajno su se uklopili u okolinu, ali i već prije definirano uređenje unutrašnjeg prostora. Ideja dizajnera zapravo je bila unijeti dašak Meksika u već postojeći dizajn i spojiti dva različita pristupa u jedan zajednički koji će funkcionirati savršeno. Luis Barragan iz svojih je prijašnjih radova poznat po hrabrim bojama pa tako nije čudo što i na ovom prostoru prevladavaju tirkizna, senf žuta i zelena boja, a svemu tome dodao je i dašak ružičaste kako bi dodatno podigao terasu. Uz vintage namještaj, suncobrane s resicama, jarke boje i jedan od najboljih pogleda u cijelom Bostonu, ovaj prostor čini nam se kao idealan za najinstagramičnije fotografije ili, još bolje, apsolutno opuštanje uz jutarnju kavu, popodnevnu čašu vina ili večernji koktel.

Početak tjedna zamišljamo na ovoj divnoj rooftop terasi s meksičkim prizvukom (фото 1)

Početak tjedna zamišljamo na ovoj divnoj rooftop terasi s meksičkim prizvukom (фото 2)Početak tjedna zamišljamo na ovoj divnoj rooftop terasi s meksičkim prizvukom (фото 3)Početak tjedna zamišljamo na ovoj divnoj rooftop terasi s meksičkim prizvukom (фото 4)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više