Search

Pogled u najskuplji apartman u New Yorku

Pogled u najskuplji apartman u New Yorku

125 milijuna dolara vrijedna nekretnina

BURO.


Image: sothebyshomes

Na tržištu se našao apartman na vrhu otmjenog hotela The Pierre koji je probio rekord u cijenama nekretnina na Manhattanu

Tek što je prije mjesec dana objavljeno kako je na Manhattanu dosegnuta rekordna cijena nekretnine za dva apartmana koja se prodaju za 110 milijuna dolara, tržište nekretnina uzdrmao je novi gigant - apartman na vrhu hotela The Pierre s nevjerojatnom cijenom od 125 milijuna dolara! Apartman je bio u vlasništvu investitora Martina Zweiga koji ga je kupio 1999. godine za "samo" 21,5 milijun dolara. Interijeri su inspirirani opulentnim uređenjem dvorca Versailles s mnoštvom pozlaćenih detalja, brokatnih materijala i umjetničkih djela.

pierre

Sljedeći kralj Manhattana na raspolaganju će imati tri kata na kojima je raspoređeno 16 soba zajedno s dnevnim boravkom koji je po riječima stručnjaka agencije Sotheby's "jedna od najluksuznijih privatnih prostorija na svijetu". Apartman ima pet glavnih velikih spavaćih soba, poseban odjeljak za gostinjske sobe, 6 kupaonica, 5 kamina, lift te posebne prostorije za poslugu.

pierre

pierre

pierre

pierre

pierre

pierre

pierre

pierre

Related articles

Buro 24/7 Selection

više