Search

Pogledajte kako izgleda kreativni poslovni prostor u Istanbulu

Pogledajte kako izgleda kreativni poslovni prostor u Istanbulu

"Kolektifhouse"

Tekst: E.G.


Image: Kontra Architects

Najnoviji dizajnerski projekt turskih arhitekata još jednom je dokazao kako objekti s poslovnom namjenom itekako mogu biti kreativni i inovativni

Turski dizajnerski studio Kontra Architects završio je ambiciozni projekt prenamjene stare tvornice u poslovni prostor. Projekt nosi naziv Kolektifhouse, a već samo ime sugerira da se radi o kolektivnom prostoru. Drugim riječima, radi se o objektu koja je svojom prenamjenom trebao postati poslovni prostor koji će dijeliti više poduzeća. Ukupna površina iznosi preko 2700 kvadratnih metara, a unutar prostora je napravljeno 75 privatnih ureda i preko 150 višefunkcionalnih prostorija, napravljenih za sve one koji će povremeno trebati koristiti neke od njih. Interijer je uređen u trendovskom industrijskom stilu s elementima betona, željeza, drva i cigle. Kako ovi "teški" materijali ne bi u potpunosti dominirali, u prostor je postavljeno mnoštvo zelenila, ali i ciglenih zidova koji stvaraju topliji ugođaj. Još jedna od posebnosti ovog projekta jest i ručno rađen dizajnerski namještaj, kojim je u prostor u potpunosti opremljen. Budući da se radi o dijeljenom uredskom interijeru, dio prostorija nije do kraja uređen, već se ostavilo poduzećima da ih upotpune u svom stilu, bilo s logotipima ili motivacijskim posterima ili slikama.

Pogledajte kako izgleda kreativni poslovni prostor u Istanbulu (фото 1)Pogledajte kako izgleda kreativni poslovni prostor u Istanbulu (фото 2)Pogledajte kako izgleda kreativni poslovni prostor u Istanbulu (фото 3)Pogledajte kako izgleda kreativni poslovni prostor u Istanbulu (фото 4)Pogledajte kako izgleda kreativni poslovni prostor u Istanbulu (фото 5)Pogledajte kako izgleda kreativni poslovni prostor u Istanbulu (фото 6)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više