Search

Pojednostavljena verzija industrijskog chica u interijeru

Pojednostavljena verzija industrijskog chica u interijeru

Sirova nepravilnost


Image: muralswallpaper.co.uk

Zidni murali sjajna su tehnika ukoliko u interijer na pristupačan način želite unijeti znatne promjene, a industrijski chic trend je koji nikada ne izlazi iz mode

Trendovi u interijeru mijenjaju se jednakom brzinom kao i oni u modi. Zidni murali u obliku tapeta trenutno su najpoželjnija, najpristupačnija i najjednostavnija metoda ukoliko se u prostoru želi osigurati kakva vidljiva promjena koja će utjecati na sveopće stanje ambijenta. Sudeći prema trenutnoj situaciji, industrijski chic nikada ne izlazi iz mode, a sada se nametnuo kao jedan od vodećih trendova, uz onaj mramorni efekt o kojem smo nedavno pisali. Brend Mural Wallpaper predlaže da ovu jesen upravo tu estetiku unesete u svoj prostor te tako donosi i novu kolekciju zidnih murala s industrijskim predznakom. Osim što se jednostavno postavljaju, ove tapete odlično imitiraju sirovi izgled koji je i glavna odlika industrijskog stila. Radi se o živopisnim digitalnim printevima u HD rezoluciji, a koji se vrlo jednostavno postavljaju na odabrane zidove, a rezultat je fenomenalan. Efekt ogoljene žbuke obojene u bijelo, svojevrsni drveni paneli i mistični apstraktni motivi, samo su neki scenografski motivi za interijer iz nove jesenske kolekcije.

Pojednostavljena verzija industrijskog chica u interijeru (фото 1)Pojednostavljena verzija industrijskog chica u interijeru (фото 2)Pojednostavljena verzija industrijskog chica u interijeru (фото 3)Pojednostavljena verzija industrijskog chica u interijeru (фото 4)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više