Search

Potraga za idealnim domom konačno je završena! Pronašli smo stanove u Hrvatskoj koji se sami čiste

Potraga za idealnim domom konačno je završena! Pronašli smo stanove u Hrvatskoj koji se sami čiste

"Home of the future" na zagrebačkom Jordanovcu


Image: PR

Koliko puta ste se susreli s prostorima koje su krasili epiteti "inovativan dizajn" ili "dom iz snova", a ostali, blago rečeno, neimpresionirani? Koliko puta ste maštali o domu koji će objediniti grad i prirodu, kuću i stan te luksuz i kvalitetu uz maksimalnu privatnost?

Potraga za idealnim domom konačno je završena! Zagrebačka tvrtka Alfa stan predstavlja vam koncept "pametne kuće" u okviru projekta "Home of the future" koja obuhvaća četiri vile s po tri stana sa zasebnim ulazima i garažama koji objedinjuju luksuz življenja, pametnu tehnologiju i ekološku osviještenost.

Stanovi kojima se upravlja na dodir prsta putem pametnog telefona ili tableta nisu novost na tržištu, no ljubitelje ovakvog koncepta sigurno će razveseliti činjenica kako je isto omogućeno u četiri vile prostornih kapaciteta malih obiteljskih kuća na zagrebačkom Jordanovcu, oazi zelenila udaljenoj svega nekoliko minuta od strogog centra Zagreba. 

Potraga za idealnim domom konačno je završena! Pronašli smo stanove u Hrvatskoj koji se sami čiste (фото 1)

Bez obzira gdje se nalazili (u stanu ili izvan njega) možete upravljati grijanjem, hlađenjem, ventilacijom, kamerama, protuprovalnim sustavom, roletama - i ono najbolje - centralnim usisavanjem! Zvuči predobro da bi bilo istinito, no zdrav način usisavanja bez dizanja prašine i uz minimalnu buku samo je jedna od stvari koja čini ovaj projekt idealnim domom. U prostorijama svakog stana ugrađen je središnji usisavač, tako da je za usisavanje potrebno samo crijevo koje se ukopča u utičnicu, čime se aktivira usisavač bez dizanja prašine i s minimalno buke. Motor je u garaži, tako da je buka prebačena iz stana. Pametna je čak i WC školjka - neugodne mirise isisava van, a potom se svjež zrak upuhuje u prostor. Nevjerojatno, zar ne?

Uz pomoć tableta ili pametnog telefona može se upravljati i nadzornim kamerama te protuprovalnim sustavom. Isto tako, zaboravite na radijatore i klima uređaje koji su uz ovaj projekt stvar prošlosti - vile dolaze sa stropnim, zidnim i podnim grijanjem, odnosno hlađenjem, što dodatno pridonosi cijeloj estetici prostora i osjećaju da ste zakoračili u novo desetljeće. 

Potraga za idealnim domom konačno je završena! Pronašli smo stanove u Hrvatskoj koji se sami čiste (фото 2)

Ako vas ideja stana na dlanu nije do sada oborila s nogu, lokacija sigurno hoće. Jordanovac je Zagreb u malom - nudi najbolje od obaju svijeta, bilo da uživate u gastronomskim užicima, izlascima i druženju ili se radije opuštate u prirodi i ugodi vlastitog doma. Dovoljno je blizu centra Zagreba za uživanje u njegovoj gradskoj vrevi, a opet usred prirode koja pruža svu potrebnu privatnost i ugodu. Restorani i kafići, škole, vrtići, bolnice, tržnica i sve to u vrlo uskom radijusu, pružaju sve neophodno za ugodan život.

Jesmo li spomenuli kako se na krovnim vrtovima nalaze prostrani jacuzziji za potpuno opuštanje u svom vlastitom komadiću raja? S obzirom na sve navedeno, uvjereni smo da ovi stanovi ni najoštrije kritičare neće ostaviti ravnodušnima. 

Potraga za idealnim domom konačno je završena! Pronašli smo stanove u Hrvatskoj koji se sami čiste (фото 3)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više