Search

Poznate hrvatske lampe u novom pakiranju

Poznate hrvatske lampe u novom pakiranju

Grupa i studio Šesnić & Turković

BURO.

Image: PR

Jedan od najuspješnijih proizvoda dizajnerskog studija Grupa dolazi u originalnom pakiranju za koje je zaslužan studio Šesnić &Turković

Višestruko nagrađivani studio Grupa i Šesnić & Turković predstavili su originalno pakiranje za best seller produkt ili_ili lampe.  Ili_ili su predstavljene prije tri godine a danas ih možete pronaći u resortu Amarin u Rovinju ali i u privatnim domovima mnogih zaljubljenika u inteligentan dizajn studija Grupa. Naime svoju ili_ili lampu možete složiti sami a kao poželjne opcije Grupa nudi nekoliko različitih boja te šest elemenata različitih dimenzija i promjera kako bi lampa bila uistinu „vaših ruku djelo".

Ovakav originalan proizvod zaslužio je i originalno pakiranje koje je došlo iz kreativne radionice Šesnić & Turković koji su osmislili vizualni identitet i ambalažu za ili-ili lampe. "Naši kolege i prijatelji iz Grupa Products zvali su nas da osmislimo vizualni identitet i ambalažu. Proces dizajna bio je izazovan i kompleksan jer je cilj bio sa što manje različitih ambalaža omogućiti pakiranje tisuća različitih kombinacija." - kazali su iz studija Šesnić & Turković. Kako izgleda pakiranje ili_ili pogledajte u nastavku.

ili ili

ili ili

ili ili
Autori: Šesnić & Turković
Koautor vizualnog identiteta: Marinko Murgić
Koautorica ambalaže: Andrea Sužnjević
Autori lampi: Studio Grupa

 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više