Search

Predmet žudnje: Lampuli

Predmet žudnje: Lampuli

Odličan dizajn s hrvatskim potpisom

Urednik: Tina Kovačiček


Image: Dag Oršić

Jutenim konopom, mornarski povezani, kovani, paljeni, metalni svijećnjak i lampa koji dijele isto ime – Lampuli, novi je samoinicirani proizvod Ksenije Jurinec

Dizajnerica interijera i magistra produkt dizajna Ksenija Jurinec razvija samoinicirane projekte, radi za privatne investitore, velike i male tvrtke, bavi se edukacijom i zagovaranjem dizajna. Isprepliće područja dizajna od interijera, dizajna proizvoda, ambalaže do grafičkog dizajna kroz cijeli proces od prve ideje do izvedbe, s ciljem podizanja kvalitete života i okruženja. A jedan od takvih radova osmišljenih i proizvedenih u Hrvatskoj jesu Lampuli – lampe i viseći svijećnjaci koji za ideju imaju uljepšati vaš interijer ili eksterijer u zanimljivom industrijskom stilu.

Predmet žudnje: Lampuli (фото 1)

Cjevaste skulpturalne lampe i svijećnjak izrađeni su ručno, starim postupcima kovanja, obrađene paljenjem u kombinaciji s prirodnim konopom vezanim mornarskim čvorovima, a odišu duhom tradicije. Jednostavna i čista forma im pak daje notu suvremenog, a kao takvi idealan su izbor za ugodnu mediteransku atmosferu nad stolom. I baš smo ih zato poželjeli vidjeti na nekoj od opuštajućih ljetnih terasa.

Predmet žudnje: Lampuli (фото 2)

Predmet žudnje: Lampuli (фото 3)

Predmet žudnje: Lampuli (фото 4)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više