Search

Predmet žudnje: stol s potpisom Ane Kraš

Predmet žudnje: stol s potpisom Ane Kraš

"Slon"

Tekst: A.P.


Image: Matter Made

Prije nepuna dva mjeseca u njujorškom showroomu tvrtke Matter predstavljena je specijalna kolekcija novih zvijezda dizajna

Matter, koji u svoj asortiman ubraja komade s potpisom najpoznatijih suvremenih dizajnera, predstavio je standardnu godišnju kolekciju Matter Made koju su kreirali mladi cool dizajneri na koje treba obratiti pažnju. Među njima se našla i Ana Kraš, Beograđanka s njujorškom adresom koja je široj javnosti postala poznata po eklektičnim Bonbon lampama o kojima su pisali svi internacionalni mediji,  ali i po brojnim modnim angažmanima koje je ova ljepotica odradila u proteklih nekoliko godina. Ana Kraš je prije svega dizajnerica i to iznimno talentirana dizajnerica koja je svojim radom uspjela privući pozornost na najkonkurentnijem svjetskom tržištu.

Nova linija "Slon" sastoji se od serije stolova iz koje smo izdvojili jedan model koji nam je zapeo za oko. Ovaj jednostavan okrugli stol kao zanimljiv detalj ima postolje s crno-bijelim prugama koje mu daje pravi funky štih. Gornji je dio stola pomičan te skriva mali prostor za pohranu sitnica. Idealan je za sve one koji u svoj dom žele unijeti originalan dizajnerski detalj koji će osvježiti dnevni boravak.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više