Search

Prekrasan loft u Stockholmu

Prekrasan loft u Stockholmu

U industrijskoj četvrti Kvarnholmen


Image: www.wrede.se

Nepogrešiv skandinavski dizajn

Švedska se vjerojatno nalazi pri vrhu popisa zemalja u kojima bi mnogi od nas voljeli živjeti, a kad vidite ovaj prostrani i sunčani loft, želja je još veća. Sva sreća da je maštanje neograničeno i kao takvo potpuno legitimno. 

Ovaj prekrasan loft nalazi se u industrijskoj četvrti Stockholma, Kvarnholmen. Nekoć stari industrijski dio grada koji je bio i luka za brodove u posljednje se vrijeme pretvara u četvrt u kojem se traže inspirativni životni kvadrati. A sve što smo tražili pronašli smo u ovom prostranom loftu uređenom nepogrešivim skandinavskim stilom. Ogromni prozori zaslužni su za svijetao prostor, a jedan veliki dnevni boravak, u kojem se spajaju kuhinja, mali lounge i prostor za blagovanje, za prostranost. Stan je ispunjen odličnim dizajnerskim rješenjima poput mat sive boje kojom su premazani standardni radijatori, kuhinjski otok ujedno je i radna površina te mali šank za druženje, a iznad dnevnog boravka nalazi se velika galerija koja vodi u spavaće sobe.

Prekrasan loft u Stockholmu (фото 1)

Kuća inače potječe još iz 1912. godine, a cijelo preuređenje interijera pratilo je već postojeći prostor. Ovaj jedinstveni loft u Stockholmu veličine 160 četvornih metara potpisuje već proslavljeni dizajn studio Koncept Stockholm koji stoji iza odličnih projekata kao što su Story Hotel i Scandic Grand Central. 

Prekrasan loft u Stockholmu (фото 2)

Prekrasan loft u Stockholmu (фото 3)

Prekrasan loft u Stockholmu (фото 4)

Prekrasan loft u Stockholmu (фото 5)

Prekrasan loft u Stockholmu (фото 6)

Prekrasan loft u Stockholmu (фото 7)

Prekrasan loft u Stockholmu (фото 8)

Prekrasan loft u Stockholmu (фото 9)

Prekrasan loft u Stockholmu (фото 10)

Prekrasan loft u Stockholmu (фото 11)

Prekrasan loft u Stockholmu (фото 12)

Prekrasan loft u Stockholmu (фото 13)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više