Search

Preuredite kupaonicu prema najnovijim trendovima! Evo i kako...

Preuredite kupaonicu prema najnovijim trendovima! Evo i kako...

Renomirani talijanski brend pomiče granice u dizajnu i opremanju kupaonskih površina


Image: PR

Pionir u proizvodnji keramičkih pločica velikih dimenzija, talijanski brand Flaviker, iznova oduševljava i sada svojom novom kolekcijom opet pomiče granice. Svijet suvremenih površina tako je postao još bogatiji modernim i inovativnim proizvodima visokih performansi, u do sada najvećem rasponu veličina i završnih obrada.

Preuredite kupaonicu prema najnovijim trendovima! Evo i kako... (фото 1)

Najnovija fantastična kolekcija naziva "WIDE" sadrži pločice velikih dimenzija, debljine od samo sedam milimetara. "Ovim proizvodima zasjenili su konvencionalnu proizvodnju porculanskih pločica te stručnjacima i dizajnerima nude širok raspon materijala s različitim efektima, pogodnih za specifične potrebe različitih prostora", objasnila je Gordana Barun iz salona Vodotehnika gdje je kolekcija dostupna za narudžbu.

Preuredite kupaonicu prema najnovijim trendovima! Evo i kako... (фото 2)

Prema njezinim riječima, korištenjem jedinstvenih formulacija i specifičnih postupaka Flaviker je proizveo porculanske ploče koje su fleksibilnije i jednostavnije za dodatnu obradu. Zbog toga što sadrže minimalno 40% visokokvalitetnih recikliranih sirovina, ovakvi proizvodi istovremeno su i ekološki održivi. Uz dodatak linije naziva "BATH DESIGN", talijanskog ručno proizvedenog namještaja i kupaonskih dodataka, kupcima se nudi nova mogućnost stvaranja kupaonskih prostora u prilagođenim dimenzijama. Temeljen na "mix & match" filozofiji svaki ovaj artikl pažljivo je razrađen do najsitnijeg detalja, a kako bi se dodatno naglasila ljepota i kvaliteta materijala od kojeg je izrađen.

Preuredite kupaonicu prema najnovijim trendovima! Evo i kako... (фото 3)

Kolekcija suvremenih, zagasitih tonova s mnogo smeđih nijansi koji će nastaviti dominaciju kroz 2019. rijetko koga može ostaviti ravnodušnim. Otvara do sada neprepoznate mogućnosti u kreativnom i trajnom dizajniranju te opremanju izvanrednih, suvremenih kupaonskih prostora. Više informacija potražite na adresi: http://www.salon-vodotehnika.hr/

Preuredite kupaonicu prema najnovijim trendovima! Evo i kako... (фото 4)

Preuredite kupaonicu prema najnovijim trendovima! Evo i kako... (фото 5)

Preuredite kupaonicu prema najnovijim trendovima! Evo i kako... (фото 6)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više