Search

Prodaje se jedan od najljepših loftova u Parizu

Prodaje se jedan od najljepših loftova u Parizu

Stakleni krov i bazen u bivšoj tvornici

BURO.


Image: Emile Garcin

Živjeti u jednom od najljepših gradova na svijetu sigurno je povlastica, a ako pritom obitavate u ovakvom prostoru, umijeće življenja prelazi u sasvim novu kategoriju

Na impresivnih 870 kvadrata smješten je jedan od najljepših pariških loftova u čijem je kreiranju sudjelovao slavni arhitekt Gustave Eiffel. Naime, na ovom mjestu nekoć je bila tvornica tekstila za čiju je originalnu strukturu zaslužan Eiffel, a koja je kasnije poslužila kao nositelj velikog staklenog krova koji su novi stanari postavili tijekom renovacije prostora. Stan je u vlasništvu bračnog para Bonnefond, koji su kupili staru tvornicu s idejom da od nje naprave poslovni prostor.

Pariz

Paris

Po putu su se predomislili i odlučili dati veličanstven sjaj oronulom prostoru na atraktivnoj lokaciji. Renovacija je trajala tri godine, a danas, kao rezultat, imaju jednu od najljepših nekretnina u Parizu koja broji pet terasa okupanih zelenilom, pet spavaćih soba, vinski podrum, unutarnji bazen, hamam spa prostoriju te kućno kino. Najveća atrakcija je veliki stakleni krov preko kojeg se automatski prevlače rolete, ako se stanari zažele prigušene atmosfere. Loft je ponuđen na prodaju za 11,5 milijuna dolara, a tko god kupi ovu predivnu nekretninu, zasigurno će na njoj zaraditi dvostruko više u godinama koje dolaze.

paris

paris

paris

paris

paris

paris

paris

paris

paris

paris

Related articles

Buro 24/7 Selection

više