Search

Prodaje se skupocjen Gucci stan u srcu Manhattana

Prodaje se skupocjen Gucci stan u srcu Manhattana

S pogledom na grad koji nikad ne spava


Image: buro247.ru

Kad bismo njujorško tržište nekretnina promatrali kroz prizmu zemljopisnih pojmova, Gucci penthouse zasigurno bi predstavljao planinu Olimp gdje samo bogovi obitavaju. A zanimljiva je činjenica da se stan smjestio na sam vrh zgrade znakovita imena Olympic Tower na Manhattanu

Modna kuća Gucci dinamičnom njujorškom tržištu nekretnina zadala je veliki izazov: pronaći nove vlasnike ogromnog penthousea s kojeg se pruža zapanjujuć pogled na uvijek uzbudljiv New York. Stan se prostire na dvama najvišim katovima zgrade Olympic Tower, 50. i 51. katu i zauzima 882 metara kvadratnih u kojima su se osim elegantnog namještaja koji odražava duh kuće Gucci smjestile dvije kuhinje, dva lifta, knjižnica i nekoliko soba. A stan, u čijem su vlasništvu još uvijek sestre Alessandra and Allegra Gucci, ne bi bio potpun bez dekora s prepoznatljivim printom zebre, prigušenom nijansom narančaste, glatkih i sjajnih površina i drveta. 

Kako navodi The Wall Street Journal, sestre Gucci odlučile su stan staviti na tržište jer većinu vremena provode u Europi. Luksuzni penthouse prodaje se za 45 milijuna dolara.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više