Search

Produkt dizajn koji će osvojiti svakog DJ-a

Produkt dizajn koji će osvojiti svakog DJ-a

Spoj estetike i funkcionalnosti


Image: Bjorn Nardten

Ovaj modularni DJ pult načinjen je od čelične konstrukcije, dodatno obogaćene drvenim, spremišnim ormarićima u natur boji, koji su specijalno dizajnirani za gramofonske ploče

Modularan i multifunkcionalan produkt dizajn, postao je sve poželjniji, korisniji i učestaliji u svakodnevnoj uporabi. Obzirom na količinu potrebne opreme, i DJ-i su pokazali interes za korisnost multifunkcionalnosti u svom opisu posla, i to kada je u pitanju njihova radna jedinica. Naime, dizajner Rik ten Valden, osmislio je Selectors Cabinet tzv. modularni DJ pult načinjen od čelične konstrukcije, dodatno obogaćene drvenim spremišnim ormarićima u natur boji. Sjajna je to DJ jedinica koja se svojim minimalističkim, nimalo nametljivim, ali sofisticiranim dizajnom može uklopiti u baš svaki prostor, ali se isto tako može i lako prenositi zbog svoje jednostavne kompozicije, koja ima opciju rastavljanja.

Produkt dizajn koji će osvojiti svakog DJ-a (фото 1)

"Primarni cilj mi je bio stvoriti balans između estetike i funkcionalnosti, dok kompaktnost i finoća ovom elementu daju još jednu prepoznatljivu notu." pojasnio je dizajner svoju ideju. Ono što će svakom DJ-u ići u korist su i dostatni spremišni ormarići, koji su svojim dimenzijama podređeni gramofonskim pločama, a tu je i radna ploha koja osigurava dovoljno mjesta za gramofone, miksete kao i ostalu potrebnu opremu. Ovaj spoj glazbe i dizajna bit će predstavljen na ovogodišnjem cijenjenom Milanskom tjednu dizajna u periodu od 12. do 17. travnja. 

Produkt dizajn koji će osvojiti svakog DJ-a (фото 2)

Produkt dizajn koji će osvojiti svakog DJ-a (фото 3)

Produkt dizajn koji će osvojiti svakog DJ-a (фото 4)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više