Search

Projekt Deana Skire nominiran za najprestižniju svjetsku nagradu za dizajn rasvjete

Projekt Deana Skire nominiran za najprestižniju svjetsku nagradu za dizajn rasvjete

Lighting Design Award 2016.


Image: PR

Nakon prošlogodišnjeg osvajanja prve nagrade za proizvod godine u kategoriji LED rješenja, ovo je iduće veliko međunarodno priznanje kojim je pohvaljen rad Deana Skire u uvali Čikat

Projekt morske rasvjete uvale Čikat plasirao se u finale najprestižnije nagrade na svijetu za rasvjetu Lighting Design Awarda 2016. u kategoriji najboljeg dizajna rasvjete javnog prostora. Uvala Čikat, uz prirodnu ljepotu, postala je prepoznatljiva i po posebnoj svjetlosnoj instalaciji morske rasvjete za čiji je dizajn, zajedno sa svojim timom, zaslužan hrvatski dizajner rasvjete Dean Skira. 

Projekt Deana Skire nominiran za najprestižniju svjetsku nagradu za dizajn rasvjete (фото 1)

Međunarodno priznati hrvatski dizajner Dean Skira dao je svoj doprinos dizajnom ove svjetlosne instalacije prirodnoj ljepoti uvale Čikat. Osim po suvremenoj svjetlosnoj instalaciji i neospornoj prirodnoj ljepoti, uvala Čikat postala je poznata i kao prva uvala s ponudom i uslugom na razini pet zvjezdica. Nakon hotela Bellevue, investicije su se nastavile i na projektima rekonstrukcije boutique hotela Alhambra i vile Hortensia na razinu od pet zvjezdica, čime je investicijski ciklus u zoni Čikat, najluksuznijoj zoni na Lošinju, postao okosnicom lošinjskog turizma i izvan turističke sezone.

Projekt Deana Skire nominiran za najprestižniju svjetsku nagradu za dizajn rasvjete (фото 2)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više