Search

Pronašli smo kauče kakve imaju likovi iz naših omiljenih serija

Pronašli smo kauče kakve imaju likovi iz naših omiljenih serija

Tekst: BURO.


Siječanj u normalnim uvjetima? Ured, pa kauč i možda neki ručak između. Eventualno neki zimski odmor i žaljenje što opet nismo uštedjeli ni kune da odemo negdje gdje je ljeto. Siječanj ove godine? Kauč za blejanje u tv, kauč kao radno mjesto, kauč kao odmor. Preplaćeni smo na sve moguće streaming platforme na kojima gutamo poznate humoristične serije koje nas opuštaju i zbog kojih zaboravljamo što se trenutno događa oko nas. A kauč? Pa važno je da je udoban, optimalne veličine, s jastucima koji nisu previše mekani ni previše tvrdi. Inspiraciju smo naravno pronašli u omiljenim serijama koje ovih dana puštamo na repeat.

MAD MEN

Pronašli smo kauče kakve imaju likovi iz naših omiljenih serija (фото 1)

Ako ste posvećeni fan uglađene estetike Dona Drapera i ekipe, za vas je napravljen bar koji izgleda kao da je ispao iz serije. Svi ostali koji su rekreativno pratili avanture iz advertising agencije mogu se zadržati na nekom komadu namještaja u mid century stilu. Kauč ravnih linija i minimalističkog izgleda učinit će svaku sobu elegantnijom. Nabacite mekanu pidžamu i opustite se.

Pronašli smo kauče kakve imaju likovi iz naših omiljenih serija (фото 2)

RETRO KAUČ, EMMEZETA


will and grace

Pronašli smo kauče kakve imaju likovi iz naših omiljenih serija (фото 3)

U legendarnoj seriji glavna junakinja Grace Adler je dizajnerica interijera koja vodi svoju tvrtku Grace Adler Designs. Plavi kauč iz serije je bio dovoljno velik da se na njega mogu smjestiti i Jack i Karen. Predlažemo vam moderniziranu verziju tog kauča kakav smo vidjeli u novim epizodama koje su snimljene i emitirane prije koju godinu.

Pronašli smo kauče kakve imaju likovi iz naših omiljenih serija (фото 4)

PLIŠANI KAUČ S JASTUCIMA, IKEA


PRINC IZ BEl aira

Pronašli smo kauče kakve imaju likovi iz naših omiljenih serija (фото 5)

Ovo je bila jedna od onih serija koju smo pratili s uživanjem prije odlaska u školu. Will Smith je briljirao u ovom sitcomu koji je započeo prije više od 30 godina, a tijekom kojeg je snimljeno čak 148 epizoda u 6 sezona. Kako bi proslavili godišnjicu, ekipa glumaca se okupila u specijalu od 75 minuta koji je od studenog dostupan na HBO Max. Ako ste obožavali njihov humor, možete napraviti i sličnu scenografiju u svom stanu. Zabavno je.

Pronašli smo kauče kakve imaju likovi iz naših omiljenih serija (фото 6)

TROSJED S LEŽAJEM, EMMEZETA


PRIJATELJI

Pronašli smo kauče kakve imaju likovi iz naših omiljenih serija (фото 7)

Možemo li uopće pisati o serijama i kaučima a da ne spomenemo Prijatelje i onaj famozni kauč iz bara Central Perk na kojem su svi stalno sjedili i zezali se? Retro kauč tamno narančaste boje se nalazi u pozadini brojnih legendarnih scena na koje još uvijek umiremo od smijeha. Nažalost serija od siječnja više nije dostupna na Netflixu (od svibnja prelazi na HBO Max), ali umjesto serije možete nabaviti kauč i to dovoljno velik za sve vaše prijatelje.

Pronašli smo kauče kakve imaju likovi iz naših omiljenih serija (фото 8)

TROSJED, IKEA


Unbreakable Kimmy Schmidt

Pronašli smo kauče kakve imaju likovi iz naših omiljenih serija (фото 9)

Najnovija serija s našeg današnjeg popisa je “Unbreakable Kimmy Schmidt”, a radi se o kreaciji Tine Fey i Roberta Carlocka. Serija se emitirala od 2015. do 2019, godine. Radnja prati Kimmy koja je provela 15 godina u podrumu zatočena od strane vođe kulta. Kako bi se odvojila od imidža žrtve, seli se u NY gdje se useljava kod Titusa, vječnog glumca u pokušaju. Njihov stan je u suterenu u lošem dijelu grada, interijer je eklektična mješavina svega što su usput pronašli, ali sve izgleda jako cool. Jedan dokaz da zeleni elegantni kauč može popraviti baš svaki prostor.

Pronašli smo kauče kakve imaju likovi iz naših omiljenih serija (фото 10)

KAUČ, LESNINA


Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više