Search

Pronašli smo stolicu koja se idealno uklapa u baš svaki dio doma i naravno, odmah se našla na našem popisu želja

Pronašli smo stolicu koja se idealno uklapa u baš svaki dio doma i naravno, odmah se našla na našem popisu želja

Elegantna, a stvorena za svaki prostor

Tekst: L.L.

Image: Fritz Hansen,
Design Milk

Kod uređenja interijera posljednjih se godina posebno fokusiramo na jednostavne linije, pastelne boje i moderan dizajn s tradicionalnim elementima pa upravo zato nimalo ne čudi što smo se već na prvi pogled zaljubili u stolice nastale iz sjajne dizajnerske suradnje Španjolca Jaimea Hayona i danskog dizajnerskog studija Fritz Hansen. Njihov je dizajn moderan, a ipak podsjeća na fotelje u kojima smo voljeli provoditi dane u djetinjstvu, elegantne su, a opet, prostor podižu na sasvim novu razinu i daju dozu neobičnog kojoj svi toliko strepimo.

Pronašli smo stolicu koja se idealno uklapa u baš svaki dio doma i naravno, odmah se našla na našem popisu želja (фото 1)

Model stolice nosi ime Fred, što na danskom znači miroljubiv, i upravo joj ono savršeno stoji. Zaobljeni uglovi, niska sjedala presvučena pastelnim, smirujućim bojama i jednostavan dizajn u prostoru daju upravo takav, umirujuć dojam.

Dizajneri su rekli kako je pri stvaranju Fred stolice udobnost bila na prvom mjestu, ali su svojim dizajnom također željeli jasno dati do znanja da je stolica spoj ručnog rada i moderne tehnologije. Stolica dolazi u nekoliko boja pa tako možete birati između pastelno ružičaste, žute, smeđe, plave, ali i varijante koja se izrađuje s kožnim sjedalom.

Pronašli smo stolicu koja se idealno uklapa u baš svaki dio doma i naravno, odmah se našla na našem popisu želja (фото 2)

Ovaj je model, pitate li nas, idealan dodatak kako dnevnim boravcima, tako i blagovaonicama uređenim u opuštenom boho stilu, ali predstavlja i sjajan element u spavaćim sobama ili kakvom kutku za čitanje te uz radni stol. Zbog udobnosti, vjerujemo, bit će upravo savršena za dugotrajno sjedenje ispred ekrana ili čitanje. Stolicu možete pronaći u web shopu na službenoj stranici Fritz Hansen studija.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više