Traži

Prostoria na Milanskom tjednu dizajna predstavila novu odličnu liniju fotelja

Prostoria na Milanskom tjednu dizajna predstavila novu odličnu liniju fotelja

Dizajn Trifidae potpisuje hrvatski kolektiv Numen/For Use


Fotografija: Prostoria,
PR

Ove godine Salone del Mobile bio je posebno značajan za Prostoriju - nakon višegodišnjeg rada na razvoju predstavili su izvrsnu liniju fotelja pod nazivom Trifidae…

Kao i svake godine, privukli su mnogo pažnje postojećih kupaca kojih je diljem svijeta već preko 500, kao i novih koji su iskoristili priliku da na najvećem događaju godine - Milanskom tjednu dizajna (Salone del Mobile) upoznaju nove trendove hrvatske Prostorije. Naime, od bjeline i čistoće prezentacije na štandu, "odskakala" je jedino nova, pomalo ekstravagantna obitelj fotelja Trifidae iz nove istoimene kolekcije.

 

Radi se o liniji fotelja napravljenih od tri dijela, specifičnih trokutastih oblika. Glavni fokus je na središnjem dijelu koji produžujući se u rukonaslone obgrljuje tijelo korisnika prilikom sjedenja. Bočne stranice svakog dijela fotelje stvaraju dojam rastvaranja latica cvijeta. Obitelj se za sada sastoji od četiri modela; male fotelje, fotelje s visokim naslonom, fotelje sa širokim visokim naslonom i taburea, na bazama od poliranog lijevanog aluminija ili presvučenih drvetom. 

 

Fotelje su prezentirane u 3 različite boje, čime je naglašena trodijelna konstrukcija ili pak u jednobojnoj varijanti u kojoj djeluje ozbiljnije s naglašenom siluetom. Dizajn Trifidae potpisuje hrvatski dizajn kolektiv Numen/For Use.

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor