Search

Prostoria na Milanskom tjednu dizajna predstavila novu odličnu liniju fotelja

Prostoria na Milanskom tjednu dizajna predstavila novu odličnu liniju fotelja

Dizajn Trifidae potpisuje hrvatski kolektiv Numen/For Use


Image: Prostoria,
PR

Ove godine Salone del Mobile bio je posebno značajan za Prostoriju - nakon višegodišnjeg rada na razvoju predstavili su izvrsnu liniju fotelja pod nazivom Trifidae…

Kao i svake godine, privukli su mnogo pažnje postojećih kupaca kojih je diljem svijeta već preko 500, kao i novih koji su iskoristili priliku da na najvećem događaju godine - Milanskom tjednu dizajna (Salone del Mobile) upoznaju nove trendove hrvatske Prostorije. Naime, od bjeline i čistoće prezentacije na štandu, "odskakala" je jedino nova, pomalo ekstravagantna obitelj fotelja Trifidae iz nove istoimene kolekcije.

Prostoria na Milanskom tjednu dizajna predstavila novu odličnu liniju fotelja (фото 1) 

Radi se o liniji fotelja napravljenih od tri dijela, specifičnih trokutastih oblika. Glavni fokus je na središnjem dijelu koji produžujući se u rukonaslone obgrljuje tijelo korisnika prilikom sjedenja. Bočne stranice svakog dijela fotelje stvaraju dojam rastvaranja latica cvijeta. Obitelj se za sada sastoji od četiri modela; male fotelje, fotelje s visokim naslonom, fotelje sa širokim visokim naslonom i taburea, na bazama od poliranog lijevanog aluminija ili presvučenih drvetom. 

Prostoria na Milanskom tjednu dizajna predstavila novu odličnu liniju fotelja (фото 2) 

Fotelje su prezentirane u 3 različite boje, čime je naglašena trodijelna konstrukcija ili pak u jednobojnoj varijanti u kojoj djeluje ozbiljnije s naglašenom siluetom. Dizajn Trifidae potpisuje hrvatski dizajn kolektiv Numen/For Use.

Prostoria na Milanskom tjednu dizajna predstavila novu odličnu liniju fotelja (фото 3)

Prostoria na Milanskom tjednu dizajna predstavila novu odličnu liniju fotelja (фото 4)

Prostoria na Milanskom tjednu dizajna predstavila novu odličnu liniju fotelja (фото 5)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više