Search

Prva kolekcija namještaja Campbell-Rey inspirira nas da unesemo boje u svoj dom

Prva kolekcija namještaja Campbell-Rey inspirira nas da unesemo boje u svoj dom

Tekst: BURO.


Postoji jasna razlika između onih koji vole boje i dive im se izdaleka i onih koji znaju zaista uklopiti jarke nijanse u svoj osobni stil. Neutralne i zemljane nijanse su teren gdje se greške svode na minimum, ali u odvažnom kombiniranju leži sva zabava. Ako se želite prebaciti u drugu grupu predlažemo vam da pažnju obratite na prvu kolekciju namještaja dvojca Campbell-Rey koji čine Charlotte Rey i Duncan Campbell. Oni su pažnju javnosti privukli svojim maštovitim interijerima, a ove sezone su u suradnji sa sajtom Invisible Collection. Ako vam ime zvuči poznato, čestitamo, imate sjajno pamćenje, upravo smo Charlotte i Duncana istaknuli kao mlade nade na koje bi trebalo obratiti pažnju.

Prva kolekcija namještaja Campbell-Rey inspirira nas da unesemo boje u svoj dom (фото 1)
Prva kolekcija namještaja Campbell-Rey inspirira nas da unesemo boje u svoj dom (фото 2)

Oni imaju specifičan odnos prema bojama i vrlo neustrašivo ih suprotstavljaju, ljubičastoj dodaju zlatnu, pa sve začine zelenom. Isti princip koji slijede pri kreiranju interijera primijenili su i za osmišljavanje komada namještaja. Sve boje duge su tu zastupljene, a kolekcija je dostupna ekskluzivno preko sajta Invisible Collection.

Prva kolekcija namještaja Campbell-Rey inspirira nas da unesemo boje u svoj dom (фото 3)
Prva kolekcija namještaja Campbell-Rey inspirira nas da unesemo boje u svoj dom (фото 4)

Kolekcija je elegantna i nosi određeni šmek razigranosti i radosti, svaki komad je proslava joie-de-vivre stava prema životu i svaki odlikuje nevjerojatna pažnja prema detaljima izrade. Inspiraciju su pronašli u 20. stoljeću, u dizajnu i umjetnosti Milana, Bečkoj secesiji i Stockholmu u periodu prije rata. Sve to kombinirali su tako da su dobili komade koji plijene pažnju i koji mogu postati centralna točka bilo koje prostorije.

Prva kolekcija namještaja Campbell-Rey inspirira nas da unesemo boje u svoj dom (фото 5)
Prva kolekcija namještaja Campbell-Rey inspirira nas da unesemo boje u svoj dom (фото 6)

Sve se izrađuje ručno u Velikoj Britaniji. Dizajneri su išli toliko daleko u pažnji prema detaljima da neke komade odlikuje ručno obojena šara kornjačevine koja se boji na poseban način, a koji se uči samo u jednoj školi na svijetu. Sofa „Teddy“ je presvučena Pierre Frey moherom, dok je „Josef“ klupa presvučena Raf Simons x Kvadrat svilenim moherom. „Stella“ i „Luna“ stolovi predstavljaju hommage restauraciji vile Casa Atellani uz 15. stoljeća koju je vodio Piero Portaluppi. Zaista je svaka kreacija posebna i donosi atmosferu prohujalih vremena, ali istovremeno se svaki komad namještaja lako može uklopiti u suvremene trendove u dizajnu interijera. Touché!

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više