Search

Prvi dizajn hostel u Beogradu

Prvi dizajn hostel u Beogradu

YOLOstel

Urednik: Tina Kovačiček

Image: PR

Samo jednom se živi, kažu nam iz hostela YOLOstel kojeg svakako posjetite ukoliko se nađete u Beogradu

Beograd je nedavno dobio svoj prvi dizajnerski hostel s originalnim interijerom. YOLOstel je jedinstveno osmišljen za sve vas koji volite putovanja i koji se na svojim putovanjima volite osjećati kao kod kuće. Ovdje vam je zagarantirana ugodna atmosfera.

Yolostel

YOLOstel se nalazi u samom centru grada, na samo par koraka od Kalemegdanske tvrđave, glavnog šetališta u Knez Mihailovoj ulici, od boemske četvrti Skadarlija i veoma blizu dijela grada bogatog noćnim životom - Savamala. U okolini YOLOstela će svaki turist pronaći sve što mu je potrebno kada je na odmoru. Trgovine su otvorene 24/7, a tu su i apoteka, bankomati, pekare te brojni barovi i restorani. 

Prvi dizajn hostel u Beogradu (фото 1)

Prvi dizajn hostel u Beogradu (фото 2)

U hostelu se nalaze četiri prostrane sobe, dvije kupaonice, kuhinja i dnevni boravak za ugodna druženja među gostima. Iako je svaka soba drugačija, sve su uređene sa jednim ciljem, a to je da se osjećate kao kod kuće. Dnevni boravak je mjesto za odmaranje, čitanje knjiga ili časopisa, igranje društvenih igara. Ovo je prostor za druženje i opuštanje. U kompletno opremljenoj kuhinji možete pojesti besplatnu juhu, popiti čaj, domaću kavu ili rakijicu. Stoga ukoliko vas put nanese u susjedni Beograd svakako potražite slobodan krevet na ovoj adresi.

Prvi dizajn hostel u Beogradu (фото 3)

Prvi dizajn hostel u Beogradu (фото 4)

Prvi dizajn hostel u Beogradu (фото 5)

Prvi dizajn hostel u Beogradu (фото 6)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više