Search

Prvi pogled u novi hotel u Šibeniku

Prvi pogled u novi hotel u Šibeniku

D-Resort Šibenik


Image: PR

Luksuzan i dizajnerski opremljen kompleks D-Resort, smješten u šarmantnom gradu Šibeniku, 25. srpnja otvorit će svoja vrata

D-Resort Šibenik novi je luksuzni i dizajnersko opremljen hotel smješten u šibenskoj D-Marini Mandalina. Resort uključuje hotel s četiri zvjezdice sa 63 luksuzne sobe, šest apartmana i tri ekskluzivne vile. Vile resorta veličine su 150 metara kvadratnih i imaju po dvije prostrane spavaće sobe. Svaka od vila dolazi s vlastitom kupaonicom, odvojenim dnevnim prostorom, blagovaonicom i privatnom terasom. Osim toga, svaka se vila može pohvaliti i vlastitim vrtom s bazenom i privatnim parkiralištem. Za moderan interijer hotela zaslužan je Marko Murtić, dok je brojne umjetnine za hotel odabrao Ranko Murtić. U predvorju hotela tako se nalaze drvene skulpture Mirka Zrinščaka, dok je Tomislav Buntak zaslužan za mural s prikazom lišća i ptica kao i za slike kupača.

Prvi pogled u novi hotel u Šibeniku (фото 1)Prvi pogled u novi hotel u Šibeniku (фото 2)Hotelski á la carte restoran nalazi se na najvišem katu i pruža spektakularan pogled na staru gradsku jezgru Šibenika i marinu. U resortu se nalazi i á la carte restoran u Yacht clubu, a oba će restorana nuditi specijalitete međunarodne i mediteranske kuhinje pripravljene od najboljih lokalnih sastojaka, kao i široku paletu najboljih hrvatskih i svjetskih vina. U sklopu resorta nalaze se i četiri bara: Hotel Roof Exclusive Lounge, Lobby Bar, Yacht Club Bar i The Pool Bar, smješten pokraj glavnog bazena. Barovi predstavljaju idealan izbor za ugodno večernje druženje ili osvježenje nakon dana provedenog na suncu.

Prvi pogled u novi hotel u Šibeniku (фото 3)

Prvi pogled u novi hotel u Šibeniku (фото 4)

Dogus grupa prvi puta dovodi u Hrvatsku svoje brandove D-Gym, D-Spa i IN-Formal. Tako će gostima resorta i marine na raspolaganju biti i sadržaji poput D-Gym wellness i fitness centra s personaliziranom uslugom te D-Spa s Hamamom, parnom kupelji, vitality bazenom i ledenom fontanom. Goste ovdje očekuje i bazen od od 220 metara kvadratnih sa staklenom stijenom. Zabava u D-Resortu bit će osigurana i za one najmlađe. Dječji klub dolazi s unutarnjim i vanjskim igralištem i nudit će brojne kreativne igre, aktivnosti i radionice.

Prvi pogled u novi hotel u Šibeniku (фото 5)Prvi pogled u novi hotel u Šibeniku (фото 6)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više