Search

Prvi pogled u novi zagrebački klub \"Peper\"

Prvi pogled u novi zagrebački klub "Peper"

Novi Pepermint


Image: John Pavlish

Prošli tjedan pisali smo o novoj lokaciji kultnog zagrebačkog kluba Pepermint, a danas vam donosimo ekskluzivne fotografije prostora

Nakon pet intenzivnih godina rada, poznati zagrebački klub Pepermint promijenit će svoju lokaciju, interijer i osvježiti program. Prema riječima Tome Ricova koncept će ostati isti, a kroz novi program razigrat će se i neke nove ideje. Pepermint na svojoj novoj adresi, Margaretska 1, postaje klub Peper, a uređenje prostora potpisuje dugogodišnji suradnik, prijatelj i prvenstveno scenograf Nedjeljko Mikac Cak uz ideje Tome Ricova i Mladena Vidovića. Novi prostor kombinacija je Peperminta i svih dosadašnjih projekata ovog uspješnog tima poput Barber Shopa, Cocktail Bara i Record Storea.

Prvi pogled u novi zagrebački klub "Peper" (фото 1)

Glavna tema koja se provlači kroz interijer je, naravno, uvijek glazba, od funka i soula pa sve do rockabillyja, a sve je prisutno u detaljima. Program će se odvijati na tri floora od kojih će svaki imati svoj program i prepoznatljivost. Još jedna novost je i terasa koja će zaživjeti s prvim zrakama sunca i bit će odlično mjesto za opuštanje i uživanje. S preuređenim klubom Peper nastavit će se pozitivan trend retro i rockabilly kulture, a Zagrepčani će dobiti novo mjesto sa zanimljivim sadržajem.

Prvi pogled u novi zagrebački klub "Peper" (фото 2)

Prvi pogled u novi zagrebački klub "Peper" (фото 3)

Prvi pogled u novi zagrebački klub "Peper" (фото 4)

Prvi pogled u novi zagrebački klub "Peper" (фото 5)

Prvi pogled u novi zagrebački klub "Peper" (фото 6)

Prvi pogled u novi zagrebački klub "Peper" (фото 7)

Prvi pogled u novi zagrebački klub "Peper" (фото 8)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više