Search

Rasvjetna tijela Berry Bright Factory šire pozitivne emocije i izvan Hrvatske

Rasvjetna tijela Berry Bright Factory šire pozitivne emocije i izvan Hrvatske

Suradnja s engleskim Plumenom

Image: Plumen

Hrvatski Berry Bright Factory (BFF) je za engleski design brend Plumen kreirao pet posebno osmišljenih visilica

Možda ste negdje naletjeli na ove šarene svjetiljke sa zastavicama, ili Vesele visilice kako ih dizajnerica i kreatorica brenda, Jagoda Jurišić naziva. Napravljene od ručno rezanih zastavica u milijun boja, sa silikonskim grlima u približno toliko boja, visilice su to koje oživljavaju svaki prostor i bude pozitivne emocije. Upravo to se i dogodilo kada je kreativni direktor i osnivač Plumena, Nicolas Roope putem Instagrama vidio profil Berry Bright Factoryja te poželio dio tog šarenog, vedrog svijeta povezati i sa svojim brandom. Nakon mjeseci dogovaranja, suradnja je urodila serijom od pet visilica posebno kreiranih za Plumen, u smislu boja i imena te naravno s njihovim štednim, ali i novim LED žaruljama.

Rasvjetna tijela Berry Bright Factory šire pozitivne emocije i izvan Hrvatske (фото 1)

Jagoda nam je tim povodom rekla kako je presretna što je svjetski design brend prepoznao originalan proizvod i njezin entuzijastički projekt. Visilice su, naime, nastale sasvim slučajno kada je na porodiljnom dopustu uređivala sobu, za sad već trogodišnjeg Svena. Ono što voli istaknuti jest da su zastavice od recikliranog filca, bojane ekološkim bojama i da se mogu rotirati oko strujnog kabla poput pravih malih zastava, čime se mijenja izgled samog rasvjetnog tijela. Iako predviđene za one najmlađe, visilice nalaze poklonike i među odraslima. Vesele visilice možete potražiti preko službenog Facebook profila, dok ostatak Europske Unije Plumen&BBF visilice može nabaviti preko na službenog Plumen webshopa, ali i ovdje.

Rasvjetna tijela Berry Bright Factory šire pozitivne emocije i izvan Hrvatske (фото 2)Rasvjetna tijela Berry Bright Factory šire pozitivne emocije i izvan Hrvatske (фото 3)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više