Search

Ručnici su rezervirani za plažu, ali mi smo odabrali najljepše i za bazen, jezero i dvorište

Ručnici su rezervirani za plažu, ali mi smo odabrali najljepše i za bazen, jezero i dvorište

Tekst: BURO.


Image: BURO.

Svjesni smo da smo vam od početka sezone bar 200 puta napisali da je ljeto. Ali i nama je potreban dnevni podsjetnik u kojem smo razdbolju i da se moramo trgnuti i uzeti ono najljepše od njega. I okej, tehnički smo pali ispod 20 Celzijevih stupnjeva ovih dana (hej, srpanj - gledamo te!), ali prognoze stvarno obećavaju ljepše vrijeme. Znate da smo u nekoliko navrata razmišljali o idealnom kupaćem kostimu, a danas u kombinaciju dodajemo i ručnike za plažu. Znamo, znamo, ali koja plaža?! Da, imaju taj naziv i da, možemo im naći sto novih primjena. Na terasi, bazenu, kraj jezera, u dvorištu, dopišite po želji...

Ručnici su rezervirani za plažu, ali mi smo odabrali najljepše i za bazen, jezero i dvorište (фото 1)

RUČNIK SA ILUSTRACIJOM, ANTHROPOLOGIE

Ako nikada niste razmišljali o ručniku kao dijelu svog stylinga, vrijeme je da se predomislite. Oni reklamni, u jarkim bojama su praktično rješenje, ali zamislite koliko ćete djelovati cool ako i kroz izbor asesoara za plažu otkrijete dio svoje ličnosti. Možda animal print, možda pruge na sto načina, a možda i ručnik u obliku lista monstere? Da, dizajneri su si ove sezone stvarno dali oduška!

Ručnici su rezervirani za plažu, ali mi smo odabrali najljepše i za bazen, jezero i dvorište (фото 4)

RUČNIK U OBLIKU DUGE, URBAN OUTFITTERS

Pronađite svoje djelić sunca, distancirajte se dovoljno od ostalih, izaberite SPF faktor, a ako vam more nedostaje pronađite zvuk valova i pustite glasno - kada zatvorite oči tko zna gdje će vaše misli otići. Okej je isključiti se, ali poslije sunčanja se vratite u odgovorni mode, a u tome će vam pomoći naši savjeti kako se njegovati poslije izlaganja suncu.

Ručnici su rezervirani za plažu, ali mi smo odabrali najljepše i za bazen, jezero i dvorište (фото 7)

RUČNIK SA PORUKOM, BAN.DO

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više