Search

Rustikalna zimska bajka u Francuskoj

Rustikalna zimska bajka u Francuskoj

Koliba Eagle’s Nest

BURO.


Koliba Eagle’s Nest nalazi se u francuskim Alpama u luksuznom skijaškom resortu Val d’Isère

Koliba Eagle's Nest odnosno u prijevodu Orlovo gnijezdo revolucionizirala je zimski odmor u kolibama kada je po prvi puta ponudila bazen zatvorenog tipa 2002. godine. I od tada ostaje jedna od najljepših i najšarmantnije uređenih kuća u francuskim Alpama.

Zbog svoje odlične lokacije pri vrhu planine pogled iz dnevnog boravka širi se prema snježno bijelim obroncima Val d'Isère, a na samom ulazu dočekat će vas brončani orao kojeg potpisuje kipar Livio Benedetti. Slavna skijaška staza La Face nalazi se u neposrednoj blizini orlovog gnijezda čineći ovu kuću još primamljivijom vještim skijašima koji ne propuštaju zimske radosti.

Rustikalna zimska bajka u Francuskoj (фото 1)

No, ako i niste skijaš naći ćete i puno razloga za ostanak u kolibi jer sadržajem svojim gostima omogućuje ugodan zimski odmor. U prekrasnoj kolibi uređenoj u šarmantnom rustikalnom stilu u kojem prevladavaju prirodni materijali poput drveta, naći ćete i saunu, najnoviji integrirani sistem zvučnika tako da možete uživati u glazbi iz bilo koje prostorije, velike ekrane za gledanje filmova i Playstation koji se nalaze u posebnoj sobi na međukatu.

Rustikalna zimska bajka u Francuskoj (фото 2)

Kuća se proteže na četiri kata. Na vrhu se nalazi velik i prostran dnevni boravak idealan za ugodna zimska druženja većih grupa te bazen s vrućom vodom. Dnevni boravak ima i šarmantan kamin za potpunu zimsku atmosferu, a možete ju doživjeti i s jednog od sunčanih balkona. Ovdje možete iskoristiti i usluge vašeg osobnog chefa koji će vam pripremiti gastro delicije, a u kombinaciji s vrhunskim francuskim vinima imat ćete potpuni hedonistički doživljaj. Francuzi doista znaju kako se to radi!

Rustikalna zimska bajka u Francuskoj (фото 3)

Rustikalna zimska bajka u Francuskoj (фото 4)

Rustikalna zimska bajka u Francuskoj (фото 5)

Rustikalna zimska bajka u Francuskoj (фото 6)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više