Search

Serija zrcala s neobičnim spiritualnim karakterom

Serija zrcala s neobičnim spiritualnim karakterom

By Teddy Moissant


Image: buro247.ru

Riječ je o dizajnerskoj seriji od šest verzija zrcala koja su obogaćena specijalno kreiranim nitima različitih boja i duljina, a koja se referiraju na plemena

Dizajner Teddy Moissant osmislio je i kreirao neobičnu kolekciju zrcala "Tribu Marabout de Ficelle". Cijela serija je ručno rađena, a inspirirana je plemenskim momentima. Svako zrcalo je unikat te nadopunjeno različitom verzijom niti, koje se referiraju na različite kulture svijeta. Isto tako, svako zrcalo je standardnog okruglog oblika različitih veličina promjera, naglašeno spomenutim višebojnim nitima različitih duljina i formi, a osim svoje prvotne namjene poslužit će i kao statement komad u interijeru te u njega unijeti posebnu spiritualnu dekorativnu notu. Seriju ovih neobičnih, ali itekako zanimljivih zrcala pogledajte u nastavku:

Serija zrcala s neobičnim spiritualnim karakterom (фото 1)Serija zrcala s neobičnim spiritualnim karakterom (фото 2)Serija zrcala s neobičnim spiritualnim karakterom (фото 3)Serija zrcala s neobičnim spiritualnim karakterom (фото 4)Serija zrcala s neobičnim spiritualnim karakterom (фото 5)Serija zrcala s neobičnim spiritualnim karakterom (фото 6)Serija zrcala s neobičnim spiritualnim karakterom (фото 7)Serija zrcala s neobičnim spiritualnim karakterom (фото 8)Serija zrcala s neobičnim spiritualnim karakterom (фото 9)Serija zrcala s neobičnim spiritualnim karakterom (фото 10)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više