Search

Set za posuđe inspiriran slavnim medvjedićem Winnie the Pooh

Set za posuđe inspiriran slavnim medvjedićem Winnie the Pooh

S potpisom japanskog dizajn studija Nendo

BURO.


Image: Buro247.ru

Set podmetača za čaše, poklopaca i čepova sa simpatičnim žutim likom Winnie the Pooh potpisuje kreativan dizajn studio iz Japana

Ovaj zabavan kuhinjski set s jednim od omiljenih crtanih likova iz prošlog stoljeća nastao je na zahtjev japanske podružnice komapnije Walt Disney, a posao je povjeren kreativnim dizajnerima studija Nendo. Ne želeći se ograničavati, tvorci ovih originalnih poklopaca i ostalih kuhinjskih pomagala prepustili su se mašti i igri na volju. Tako su stvorili silikonske minijaturne likove Winnie the Pooha, a neki od predmeta podsjećaju na scene kao iz bajke. Kao naprimjer, sa žutog balona koji služi kao poklopac za staklenku visi maleni Winnie the Pooh koji kao da želi poletjeti u zrak. U kolekciji postoje i drugi predmeti koji podsjećaju na navike i zanimanja junaka originalne priče, uključujući i penjanje po drvetu. Podmetači za čaše tako nose elemente kućice malenog medvjedića; mala vratašca, sat s kukavicom i posudice za med.

Winnie the Pooh

Svi poklopci, čepovi i podmetači iz ove serije odgovaraju različitim veličinama staklenki, boca i čaša, a mogu se koristiti i s drugim posuđem koje nije dio ove serije.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više