Search

Showroom brenda Sister Jane u Londonu je prostor u koji bismo uselili ovog trena!

Showroom brenda Sister Jane u Londonu je prostor u koji bismo uselili ovog trena!

Tekst: BURO.


Brend Sister Jane je poznat ljubiteljima mode, a njihovo sjedište u Londonu predstavlja njihove kreacije u svojoj esenciji. Radi se o lijepoj kući u kvartu Notting Hill, a zapravo je to dijelom concept trgovina, a dijelom kafić (koji su otvorili u suradnji s Cha Cha restoranom) i to sve zajedno tvori jednu fantastičnu cjelinu inspiriranu sedamdesetim godinama.

Showroom brenda Sister Jane u Londonu je prostor u koji bismo uselili ovog trena! (фото 1)
Showroom brenda Sister Jane u Londonu je prostor u koji bismo uselili ovog trena! (фото 2)

Iza interijera stoji biro Stella Concept koji se uvijek trudi da na najbolji mogući način ostvari želje i zamisli svojih klijenata. U ovom slučaju u prostoru je trebalo očito igrati na kartu razigranosti, a to je postignuto kroz kombinacije boja i neočekivanu upotrebu materijala. Rese vise s plafona iznad stepeništa, s rubova stolova i fotelja i to u crvenoj, sivoj i zlatnoj boji. Tu su i skulpturalne fotelje presvučene jarko žurkom jambolijom. Arhitekti su ovdje uspjeli spojiti jednostavne linije s duhovitim elementima, stvorili su interijer koji je elegantan, ali zabavan i radostan. Baš kao što su to i Sister Jane kreacije.

Showroom brenda Sister Jane u Londonu je prostor u koji bismo uselili ovog trena! (фото 3)
Showroom brenda Sister Jane u Londonu je prostor u koji bismo uselili ovog trena! (фото 4)
Showroom brenda Sister Jane u Londonu je prostor u koji bismo uselili ovog trena! (фото 5)

U prizemlju je smješten restoran koji gostima nudi latinsku fuziju ukusa i tu su zidovi obojeni u boju breskve, a dominira ogroman šank optočen bakrom. Tu su i „Deja Vu“ barske stolice brenda Masquespacio s neodoljivim resicama u krem i bež nijansama.

Showroom brenda Sister Jane u Londonu je prostor u koji bismo uselili ovog trena! (фото 6)
Showroom brenda Sister Jane u Londonu je prostor u koji bismo uselili ovog trena! (фото 7)

Na katu se nalazi showroom koji je obojen pink nijansama, modeli za aktualnu sezonu se rotiraju na udarnom mjestu, u centru prostorije, a dodatno su naglašeni dramatičnim bijelim zavjesama. Pored toga odjeća je izložena na lutkama u sobi koja je prekrivena plavim tepisonom.

Showroom brenda Sister Jane u Londonu je prostor u koji bismo uselili ovog trena! (фото 8)
Showroom brenda Sister Jane u Londonu je prostor u koji bismo uselili ovog trena! (фото 9)
Showroom brenda Sister Jane u Londonu je prostor u koji bismo uselili ovog trena! (фото 10)

Na posljednjem katu smješteni su uredi dizajnera i pomoćnog osoblja, kao i vrlo lijepa roof top terasa koja je opremljena klupama sa udobnim jastučićima i stolicama od žice. Postoji i izlaz u vrt u prizemlju, ali on je skriven i do njega vode tajna vrata u obliku starog ormara s ogledalom. Da, ovaj ured je pomalo zemlja čuda i to nam se baš, baš sviđa!

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više